Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Szent László út

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

A Szent László út felújítását a Tahi utca és a Frangepán utca között két ütemben végeztük el. A 2024. év elején a Fáy utca és a Frangepán utca közötti szakasz került sorra. A kivitelezés márciusban elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A Szent László út burkolatának felújítása indokolt volt, melynek során a korábbi, rossz állapotú burkolat helyett aszfaltburkolattal burkoltuk le az útpályát, ennek eredményeképpen minőségi változás következhetett be az itt élők és az erre közlekedők számára.

Ilyen volt a Szent László út.

A kivitelezés két ütemben zajlott. Elsőként a Tahi utcától zajlott a kivitelezés, melyről korábban is olvashattak honlapunkon. Az idei évben a Szent László út felújítását a déli irányba folytattuk a Fáy utca és a Frangepán utca közötti szakaszon. Ezúttal is teljes pályaszerkezet felújításával valósítjuk meg a Szent László út fejlesztését. A felújítás eredményeképpen a két ütemben együttesen 450 méter hosszan újul meg az utca.

A kivitelezés márciusban elkészült. Ezzel nagy előrelépés történt a kerületben, mivel egy rossz állapotú útfelület újulhatott meg Angyalföld keleti részén.

Ilyen lett a Szent László út:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Tavaly összesen 1540 méter hosszan újítottunk fel utakat a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.