Ügyfélablak

Társaságunkról

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. a XIII. Kerületi Önkormányzat 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság, amely 2012-es alapítása óta fogja össze a közszolgál­tatásokat a XIII. kerületben.

Tevékenységünk széles körű. Bonyolítjuk az önkormányzati lakóház és intézményi, zöldterületi és útfejlesztési beruházásokat, felújításokat. Lakás- és helyiséggazdálkodási feladatokat végzünk. Fenntartjuk a parkokat, játszótereket, zöldterületeket. Üzemeltetjük a közterületi parkolási rendszert. Kulturális és sport programokat szervezünk.

Diviziók

Álláslehetőségek

Elérhetőségek

Közérdekű adatok

Közbeszerzési adatok

Rólunk számokban

10

éves működés

96

stratégiai feladat

85000

ügyfélszolgálatainkat felkereső ügyfél

100000

iktatott ügyirat évente

Csapatunk

dr. Palatka Lívia

Vezérigazgató

Bubics Ádám

Skult13 Divízió vezetője

Krajczár-Somló Júlia

Beruházó Divízió vezetője

Wéber Tamás

Közterületi Divízió vezetője

Vadas Katalin

Ingatlangazdálkodó Divízió vezetője

Lancz Tibor

Lehel Csarnok Üzemeltetési Osztály vezetője

dr. Pálfi Renáta

Jogi és Koordinációs Osztály vezetője

Solymári Gabriella

Főkönyvelő

Szabó Tamás

Központi Ügyfélszolgálati Iroda vezetője

Gyere hozzánk dolgozni

Mi a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt-nél azért tevékenykedünk, hogy a kerületben élő és dolgozó, valamint az ide kikapcsolódni érkező embereket vonzó, rendezett környezet vegye körül. Munkánk kézzel fogható eredményeként a kerület dinamikusan fejlődik, szakemberek által is elismert, kiemelkedő, példaértékű programok valósulnak meg. A köz szolgálatáért kifejtett feladatellátásunkkal a lakosság komfortérzetének, elégedettségének növelése kiemelt célunk. Lehetőséget nyújtunk szakmai kiteljesedésre. A befektetett energiánk megtérülését folyamatosan érzékeljük a lakosság pozitív visszajelzései alapján.

Nézd meg nyitott pozícióinkat és csatlakozz hozzánk!

Megnézem
Quote

“Nap mint nap a XIII. kerületben élőkért dolgozunk. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk, folyamatosan és minden téren fejlődő, smart és klímatudatos közszolgáltatóként működjünk. A ránk bízott közösségi vagyont fejlesztjük, gazdaságosan üzemeltetjük, melyhez az alapot évtizedes gyakorlatunk, tapasztalatunk adja. Családbarát munkahelyként várunk mindenkit, aki értéknek tekinti a közösség szolgálatát, azonosulni tud célkitűzéseinkkel, és csapatunk tagja kíván lenni!“

dr. Palatka Lívia Vezérigazgató