Ügyfélablak
Dekoráció Dekoráció

Kulturális színterek, sportolási helyszínek

Teret adunk a kultúrának!  Kulturális színtereinken több, mint tízezer négyzetméteren, a kerület számos szabadterén és részben a virtuális térben is jelen vagyunk programjainkkal kultúra közvetítő rendezvényeinkkel. A kerület különböző pontjain lehetőséget kínálunk rendszeres és eseti sportolásra, szervezett programokon és egyéni mozgásokon egyaránt részt vehetnek lakosaink. Zárt és szabadtéri helyszíneken is várjuk Önöket, mert van mozgásterünk!

Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház

A Gyermekház gyönyörű 490 nm-es kertjével és kerti játékaival, családias, vidám belső hangulatával közel 1000 nm-en, színvonalas tanfolyamaival, a Tücsöktanya Játszóházzal és annak programjaival csalogatja a kisgyermekes családokat a hét minden napján.

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ több mint 70 éves, nagy múlttal rendelkező, multikulturális közművelődési intézmény.

Angyalföldi Sportközpont

Sokféle sportolási lehetőséggel várjuk látogatóinkat: foci, kézilabda, tenisz, squash, kosárlabda, vívás, csoportos fitnesz órák, óvodás- és nyugdíjas torna szerepel kínálatunkban.

Corner Hotel Angyalföld

A Corner Hotel Angyalföld a Rozsnyay utcában található az Angyalföldi Sportközpont mellett. A 2010-ben épült szálloda az épületegyüttes része, könnyen megközelíthető, a Rákos-patak mellett található.

Nővér Tanuszoda

A kertvárosi részen, a Nővér utca és a Gyöngyösi utca kereszteződésének közelében található a Nővér Tanuszoda. A létesítmény kerületi gyerekek számára kínál sportolási lehetőséget évtizedek óta. Nem nyilvános intézmény, kívülről érkező egyéni sportolókat nem fogad az uszoda.

PannKa Közösségi Tér

A PannKa Közösségi Térben játszóház, tiniszoba, sószoba, fejlesztőszoba várja a kisgyermekes családokat.

PannKa Part Közösségi Tér

A PannKa Part az Újpest rakparton a dunai hajógyártás múltjára visszatekintő tematikájú játszóházzal várja a kisgyermekes családokat.

Radnóti Tanuszoda

A kerületi gyerekek számára kínál sportolási lehetőséget évek óta a Radnóti Tanuszoda. Nem nyilvános intézmény, kívülről érkező egyéni sportolókat nem fogad a létesítmény.

RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ

A RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ széleskörű szolgáltatással várja a kultúraszerető látogatókat. Helyet ad a MagyaRock Hírességek Csarnokának, emellett itt működik az Őszikék Idősek Klubja és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár egyik fiókkönyvtára.

Újlipótvárosi Klub-Galéria

Az Újlipótvárosi Klub Galéria a XIII. kerületi művészek, közösségek munkáit mutatja be a nagyközönségnek.

Újpalotai úti Sporttelep

A sporttelep két műfüves futballpályával, bowling pályávala, csocsóval, az emeleti részen egy tánc- és tornateremmel várja látogatóit.

Aktuális események

2024.05.24.

PénteK13 - Topolcsányi Laura: Bakancslista

2024.05.24.
19:00
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
  PénteK13 – Topolcsányi Laura: Bakancslista Önfeledt nevetés és torokszorító pillanatok két felvonásban. A Turay Ida Színház produkciója, Hűvösvölgyi Ildikó és Bencze Ilona előadásában. Mi történik akkor, ha egy adminisztrációs hiba folytán két színésznőt közös szobában helyeznek el egy idősotthonban? Normális esetben semmi. De ha egyikük maga a forgószél, másikuk a sima tenger, egyik az örömök korlátlan habzsolója, a másik […]
2024.05.25.

Ruttkai KultúrPark - Láv, Láv, Láv – Akusztikus koncert Beatles-dalok

2024.05.25.
16:00
Ruttkai Éva park
Ruttkai KultúrPark Láv, Láv, Láv – Akusztikus koncert Beatles-dalok   Az újlipótvárosi Ruttkai parkban a világhírű The Beatles szerelmes dalait hozza el Jakobicz Eszter és Gréczy Balázs a közönségnek , akusztikus feldolgozásban. A műsort szerkesztette Csiby Gergely. A részvétel díjtalan!
2024.05.31.

Egy Csepp Gála- A CseppSzínház vizsgaelőadása

2024.05.31.
19:00
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
  Egy Csepp Gála- A CseppSzínház vizsgaelőadása   Férfiak és nők, lányok és fiúk, szerelmek, csalások és csalódások. Szerencse. Szerencsétlenség. Béke és háború. Mi a titka boldogságnak? Dalok, táncok és prózai részletek a CseppSzínház legsikeresebb előadásaiból. Az előadással emlékezünk Acher Ágnes koreográfusra és Varga Zoltán zongoraművészre, Gamszegi Gábor színművészre, és Takács Rudolf Goyóra, előadásink fényterveinek készítőjére. […]
Online Ügyintézés Dekorácó

Intézze ügyeit online!

Kevés az ideje? Otthonából szeretne ügyet intézni?

Válassza az Ügyfélablakot, ahol sorbanállás nélkül, bármikor tud ügyet intézni! Csak néhány kattintás, és már meg is kezdheti az ügyintézést. Regisztrációt követően ügyeinek állását a későbbiekben is nyomon követheti.

Az elektronikusan intézhető ügyek listáját itt találja.