Ügyfélablak
Dekoráció Dekoráció

Kulturális színterek, sportolási helyszínek

Teret adunk a kultúrának!  Kulturális színtereinken több, mint tízezer négyzetméteren, a kerület számos szabadterén és részben a virtuális térben is jelen vagyunk programjainkkal kultúra közvetítő rendezvényeinkkel. A kerület különböző pontjain lehetőséget kínálunk rendszeres és eseti sportolásra, szervezett programokon és egyéni mozgásokon egyaránt részt vehetnek lakosaink. Zárt és szabadtéri helyszíneken is várjuk Önöket, mert van mozgásterünk!

Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház

A Gyermekház gyönyörű 490 nm-es kertjével és kerti játékaival, családias, vidám belső hangulatával közel 1000 nm-en, színvonalas tanfolyamaival, a Tücsöktanya Játszóházzal és annak programjaival csalogatja a kisgyermekes családokat a hét minden napján.

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ több mint 70 éves, nagy múlttal rendelkező, multikulturális közművelődési intézmény.

Angyalföldi Sportközpont

Sokféle sportolási lehetőséggel várjuk látogatóinkat: foci, kézilabda, tenisz, squash, kosárlabda, vívás, csoportos fitnesz órák, óvodás- és nyugdíjas torna szerepel kínálatunkban.

Corner Hotel Angyalföld

A Corner Hotel Angyalföld a Rozsnyay utcában található az Angyalföldi Sportközpont mellett. A 2010-ben épült szálloda az épületegyüttes része, könnyen megközelíthető, a Rákos-patak mellett található.

Nővér Tanuszoda

A kertvárosi részen, a Nővér utca és a Gyöngyösi utca kereszteződésének közelében található a Nővér Tanuszoda. A létesítmény kerületi gyerekek számára kínál sportolási lehetőséget évtizedek óta. Nem nyilvános intézmény, kívülről érkező egyéni sportolókat nem fogad az uszoda.

PannKa Közösségi Tér

A PannKa Közösségi Térben játszóház, tiniszoba, sószoba, fejlesztőszoba várja a kisgyermekes családokat.

PannKa Part Közösségi Tér

A PannKa Part az Újpest rakparton a dunai hajógyártás múltjára visszatekintő tematikájú játszóházzal várja a kisgyermekes családokat.

Radnóti Tanuszoda

A kerületi gyerekek számára kínál sportolási lehetőséget évek óta a Radnóti Tanuszoda. Nem nyilvános intézmény, kívülről érkező egyéni sportolókat nem fogad a létesítmény.

RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ

A RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ széleskörű szolgáltatással várja a kultúraszerető látogatókat. Helyet ad a MagyaRock Hírességek Csarnokának, emellett itt működik az Őszikék Idősek Klubja és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár egyik fiókkönyvtára.

Újlipótvárosi Klub-Galéria

Az Újlipótvárosi Klub Galéria a XIII. kerületi művészek, közösségek munkáit mutatja be a nagyközönségnek.

Újpalotai úti Sporttelep

A sporttelep két műfüves futballpályával, bowling pályávala, csocsóval, az emeleti részen egy tánc- és tornateremmel várja látogatóit.

Aktuális események

2024.02.23.

PénteK13 – CLAUSÁGOK – Liptai Claudia önálló teste

2024.02.23.
19:00
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
CLAUSÁGOK – Liptai Claudia önálló teste – Liptai Claudia? – Persze, hogy tudom ki. Olvastam róla vagy száz cikket, láttam a tévében. Mióta csinálja? 10   éve? – Dehogy legalább 25. – Atyavilág az nem lehet hát én is még csak 30 vagyok. – Ne hazudj már legalább 50 vagy. – Miről szól az est? – Róla. Azt […]
2024.03.01.

PÉNTEK13 – PEDROFON TÁNCPARTY

2024.03.01.
19:30
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
PEDROFON Táncparty az AJAMK-ban!   Immár hagyományosan, minden hónap első péntek estéjén fergeteges táncestekkel várjuk a táncoslábú közönséget az AJAMK színháztermében! Hazánk egyik legkedveltebb rock and roll zenekarának műsorán szerepelnek az ’50-es, ’60-as évek rock and roll slágerei, a Hungária örökzöldektől a Komár László nótákig. Sőt a ’30-as, ’40-es évek swing világát is felidézik, de […]
2024.03.04.

Helytörténeti hétfő - A várostervezés kulisszatitkai – Újlipótváros megalkotása

2024.03.04.
18:00
Újlipótvárosi Klub-Galéria
Helytörténeti hétfő – A várostervezés kulisszatitkai – Újlipótváros megalkotása A Helytörténeti Klub programja Budapest egyik legkarakteresebb városrésze Újlipótváros. Egyediségét annak is köszönheti, hogy utcáit és épületeit nagyon tudatosan, átfogó koncepció alapján tervezték meg. Hogy mindez hogyan is történt? Ennek járunk utána előadásunkon. A részvétel díjtalan!
Online Ügyintézés Dekorácó

Intézze ügyeit online!

Kevés az ideje? Otthonából szeretne ügyet intézni?

Válassza az Ügyfélablakot, ahol sorbanállás nélkül, bármikor tud ügyet intézni! Csak néhány kattintás, és már meg is kezdheti az ügyintézést. Regisztrációt követően ügyeinek állását a későbbiekben is nyomon követheti.

Az elektronikusan intézhető ügyek listáját itt találja.