Ügyfélablak
Dekoráció Dekoráció

Kulturális színterek, sportolási helyszínek

Teret adunk a kultúrának!  Kulturális színtereinken több, mint tízezer négyzetméteren, a kerület számos szabadterén és részben a virtuális térben is jelen vagyunk programjainkkal kultúra közvetítő rendezvényeinkkel. A kerület különböző pontjain lehetőséget kínálunk rendszeres és eseti sportolásra, szervezett programokon és egyéni mozgásokon egyaránt részt vehetnek lakosaink. Zárt és szabadtéri helyszíneken is várjuk Önöket, mert van mozgásterünk!

Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház

A Gyermekház gyönyörű 490 nm-es kertjével és kerti játékaival, családias, vidám belső hangulatával közel 1000 nm-en, színvonalas tanfolyamaival, a Tücsöktanya Játszóházzal és annak programjaival csalogatja a kisgyermekes családokat a hét minden napján.

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ több mint 70 éves, nagy múlttal rendelkező, multikulturális közművelődési intézmény.

Angyalföldi Sportközpont

Sokféle sportolási lehetőséggel várjuk látogatóinkat: foci, kézilabda, tenisz, squash, kosárlabda, vívás, csoportos fitnesz órák, óvodás- és nyugdíjas torna szerepel kínálatunkban.

Corner Hotel Angyalföld

A Corner Hotel Angyalföld a Rozsnyay utcában található az Angyalföldi Sportközpont mellett. A 2010-ben épült szálloda az épületegyüttes része, könnyen megközelíthető, a Rákos-patak mellett található.

Nővér Tanuszoda

A kertvárosi részen, a Nővér utca és a Gyöngyösi utca kereszteződésének közelében található a Nővér Tanuszoda. A létesítmény kerületi gyerekek számára kínál sportolási lehetőséget évtizedek óta. Nem nyilvános intézmény, kívülről érkező egyéni sportolókat nem fogad az uszoda.

PannKa Közösségi Tér

A PannKa Közösségi Térben játszóház, tiniszoba, sószoba, fejlesztőszoba várja a kisgyermekes családokat.

PannKa Part Közösségi Tér

A PannKa Part az Újpest rakparton a dunai hajógyártás múltjára visszatekintő tematikájú játszóházzal várja a kisgyermekes családokat.

Radnóti Tanuszoda

A kerületi gyerekek számára kínál sportolási lehetőséget évek óta a Radnóti Tanuszoda. Nem nyilvános intézmény, kívülről érkező egyéni sportolókat nem fogad a létesítmény.

RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ

A RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ széleskörű szolgáltatással várja a kultúraszerető látogatókat. Helyet ad a MagyaRock Hírességek Csarnokának, emellett itt működik az Őszikék Idősek Klubja és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár egyik fiókkönyvtára.

Újlipótvárosi Klub-Galéria

Az Újlipótvárosi Klub Galéria a XIII. kerületi művészek, közösségek munkáit mutatja be a nagyközönségnek.

Újpalotai úti Sporttelep

A sporttelep két műfüves futballpályával, bowling pályávala, csocsóval, az emeleti részen egy tánc- és tornateremmel várja látogatóit.

Aktuális események

2024.07.27.

HOLLÁN JAZZ STREET: HÁRS RÓZA & KORBELI FERENC

2024.07.27.
18:00
Hollán Ernő utca
HOLLÁN JAZZ STREET: HÁRS RÓZA & KORBELI FERENC Hétvégi jazz koncertek újra Újlipótváros kapujában, közkedvelt sétálóutcájában! Együttműködő partnerünk a Budapest Jazz Club!   Róza énekesnő, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, Hárs Viktor jazz bőgős lánya. Zongorán játszik, saját dalokat szerez. Három éves kora óta zongorázik, a Vakok Általános Iskolája után a Bartók Zeneművészeti Konzervatóriumban […]
2024.07.28.

Nyáresti Koncertek a Szent István Parkban - ”Dúdold velem”

2024.07.28.
19:00
Szent István park
Nyáresti Koncertek a Szent István Parkban ”Dúdold velem”   Beatles dalok és más klasszikusok egy gitárral, zongorával, Jakobicz Eszter és Gréczy Balázs előadásában. Rendező: Csiby Gergely   A részvétel díjtalan!
2024.08.11.

Nyáresti Koncertek a Szent István Parkban - Három csodálatos Díva

2024.08.11.
19:00
Szent István park
Nyáresti Koncertek a Szent István Parkban Három csodálatos Díva Détár Enikő – Fésűs Nelly – Ladinek Judit örökzöld magyar dallamok estje   A DÍVÁK PRODUKCIÓ épp nagykorúvá vált, hisz 18 éve a budapesti Moulin Rouge színpadán lépett fel elsőként együtt a három csodálatos hangú, irigylésre méltóan szép, csinos, mindig elegáns művésznő. Három énekesnő, három színésznő, […]
Online Ügyintézés Dekorácó

Intézze ügyeit online!

Kevés az ideje? Otthonából szeretne ügyet intézni?

Válassza az Ügyfélablakot, ahol sorbanállás nélkül, bármikor tud ügyet intézni! Csak néhány kattintás, és már meg is kezdheti az ügyintézést. Regisztrációt követően ügyeinek állását a későbbiekben is nyomon követheti.

Az elektronikusan intézhető ügyek listáját itt találja.