Ügyfélablak

Ingatlanok

Évről évre számos önkormányzati beruházást bonyolítunk le, bérlakásokat építünk, egyebek között óvodákat, bölcsődéket, orvosi rendelőt újítunk fel, szépítjük és korszerűsítjük az önkormányzati szolgáltatást nyújtó intézményeket.  Az ingatlanok üzemeltetése során műszaki háttérszolgáltatást nyújtunk. Bérbeadás, lakáspályázat, karbantartás is szolgáltatásaink közé tartozik. A Lehel Csarnok üzemeltetését végezzük.

Bérlakásépítés, intézmények felújítása

Lakások, üzlethelyiségek

Lehel Csarnok

Karbantartás

Közös képviselőknek

Pályázatok

Elérhetőségek

Bérlakásépítés

Fiatalok és idősek számára egyaránt otthont nyújtanak az önkormányzati bérlakások, melyek a kerület különböző pontjain állnak a bérlők rendelkezésére. Korszerű technológiával, megújuló energia felhasználásával bonyolítjuk önkormányzati beruházásokat. Kiemelten fontosnak tartjuk a passzív megoldások alkalmazását. Környezettudatos beruházásokkal és a fenntartható megoldások népszerűsítésével teszünk a lakások és a környezet minőségi javítása érdekében.

Önkormányzati intézmények fejlesztése

A XIII. Kerületi Önkormányzat törekvése, hogy magas színvonalon, a modern kor követelményeinek megfelelő környezetben töltsék mindennapjaikat a kerületi gyerekek. Ehhez igazodva valósítjuk meg az önkormányzati óvodák, bölcsődék épületeinek és udvarainak felújítását a XXI. század elvárásainak figyelembe vételével. Ezen kívül közreműködünk az orvosi rendelők, szociális intézmények, idősek klubjainak megújításában, kulturális létesítményeink és sporthelyszíneink korszerű kialakításában, felújításában.

Lakások, üzlethelyiségek bérbeadása

Lakáspályázatok révén kerületi lakosok számára hirdetünk meg önkormányzati tulajdonú lakásokat.  Évente több alkalommal hirdetünk meg pályázatot a kerületi önkormányzati tulajdonú lakások bérleti jogának elnyerésére, melyre kerületi lakosok jelentkezését várjuk. Üzletek, vállalkozások számára helyiségeket adunk bérbe. Bérlési lehetőséget kínálunk a Klapka Központ mellett más szolgáltatóházakban, ezen kívül önálló üzlethelyiségeket is időről időre meghirdetünk.

Online Ügyintézés Dekorácó

Intézze ügyeit online!

Kevés az ideje? Otthonából szeretne ügyet intézni?

Válassza az Ügyfélablakot, ahol sorbanállás nélkül, bármikor tud ügyet intézni! Csak néhány kattintás, és már meg is kezdheti az ügyintézést. Regisztrációt követően ügyeinek állását a későbbiekben is nyomon követheti.

Az elektronikusan intézhető ügyek listáját itt találja.