Ügyfélablak
Dekoráció Dekoráció

Táborok

Három helyszínen üzemeltetünk önkormányzati táborokat a XIII. kerületi gyerekek nyári programjainak színesítése érdekében. A Margitsziget és a Népsziget mellett a Velencei-tó partján, Velencén is működtetünk ilyen szabadidős létesítményt. A visszatérő gyerekek magas száma igazolja, hogy sok öröm, móka és szórakozás közepette telnek el a tábori napok mindhárom helyszínen. Ha szünidős programot keres gyermekének, jó választásnak ígérkeznek a kerületi táborok. A programokban gazdag táborozás mindhárom helyszínen biztosított.

Margitszigeti tábor

A Margitszigeti tábor – hivatalos nevén a Petőfi Sándor Napközis tábor – a sziget Árpád hídhoz közeli részén helyezkedik el gyönyörű, békés helyen, ahol minden adott a szórakozáshoz, játékhoz.

A csaknem 30000 négyzetméteres tábor területén található gyermekmedence, 250 fős szabadtéri színház, csúszdák és egy kőépület.

Tematikus táborokba várjuk a gyerekeket, színjátszó, kézműves és sport tematika közül választhatnak az iskolások. A kicsik és nagyok hivatásos drámapedagógusok segítségével ismerkednek a színjátszás világával, különböző sportokat próbálhatnak ki vagy kreatív képességüket fejleszthetik.

A tábor egyéb események színtere is lehet, például esküvők, céges rendezvények, tréningek, gyermekzsúrok.

Népszigeti tábor

A Népszigeti Gyermektábor természetközeli helyen, a Marina part és Újpest felől is megközelíthető helyszínen található. A Duna-parti környezetben található létesítmény bérelhető különféle programokra, baráti sütögetős összejöveteléhez, családi napokhoz, csapatépítésekhez egyaránt.

A népszigeti táborban játszótér, mini focipálya és kerti zuhanyzó található. A tágas, füves terület egyéb közösségi foglalkozásnak is teret adhat. A programokhoz kerti grillkemence, kiépített bogrács- és szalonnasütő hely áll rendelkezésre. A kertből közvetlen lejáró nyílik a Duna-partra, ahol vízisportolásra, horgászatra van lehetőség.

 

Bérlési lehetőségről ITT érdeklődhet.

Velencei tábor

A Velencei Gyermektábor a kerülettől 55 kilométerre található. A vízközeli helyszín a kerületi iskolások kedvelt táborhelye.

A faházaknak, a környezetnek köszönhetően programok sokaságára van mód, miközben a strand is mindössze pár perc sétával elérhető. Kerületi iskolák csoportosan minden évben gazdag programkínálatú táborokat szerveznek ide, ahol a víz közelsége mellett a közeli településekre is szerveznek kirándulásokat.

A 190 férőhelyes tábor tipikus helyszíne gyermektáboroknak,  céges kirándulásoknak, csapatépítéseknek. Esküvőre, zsúrokra bérelhető.

 

Bérlési lehetőségről ITT érdeklődhet.

1

Minden évben a nyár során táborokat kínálunk a XIII. kerületi családoknak, XIII. kerületi iskolásoknak. A Vakáció-szigetnek a Margitszigeti tábor ad otthont, ahová a 6-12 éves korú gyerekeket várjuk.

A táborban tematikus programokkal várjuk az általános iskolásokat, akik kézműves, színjátszó és sport tematikájú táborok közül választhatnak. Június közepétől augusztus végéig vehetnek részt a táborheteken az érdeklődő gyerekek. Az évek tapasztalata, hogy sokan visszatérően, akár egy nyár alatt több hétre is választják a Vakáció-sziget programjait.

Jelentkezni minden évben tavasztól kezdődően lehet a sport13 honlapon

2

Jellemzően korcsoport szerinti bontásban, kisebbek és nagyobbak számára hirdetjük meg a Vakáció-akció táborunkat érdekes programokkal. Az évről évre meghirdetett tábor élményhetekkel várja a gyerekeket, ahol a madarak, a vízpart, a sport is rendszeres téma.

A Népszigeti táborban és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban szervezett programok a kerületi gyerekek számára sok érdekes információval és közös programmal, élménnyel szolgálnak. Jellemzően júliustól augusztus végéig vehetnek részt a táborban az érdeklődő kerületiek.

Jelentkezni minden évben tavasztól kezdődően lehet a kult13 honlapon

Ez is érdekelheti

Kultúra

Heti kulturális ajánló: A természet belső hangja, nonfiguratívan

Április 7-ig látható Turcsány Edina festészeti kiállítása az AJAMK Mácsai Galériájában.

2024.02.22.

Kultúra

Heti kulturális ajánló: Vízivilág az Újlipótvárosi Klub- Galériában

Február 15-től látogatható Pataki Tibor ,,Waterworld” Vízivilág című kiállítása az Újlipótvárosi Klub- Galériában.

2024.02.15.

Kultúra

Heti kulturális ajánló: Clauságok - Liptai Claudia önálló teste

A PénteK13 programsorozat keretében különleges produkciót láthatnak az AJAMK-ban február 23-án.

2024.02.8.

Kultúra

Heti kulturális ajánló: Pál Feri a kiégés elkerüléséről

Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? – a kiégés elkerülése címmel lesz hallható az előadás az AJAMK-ban.

2024.02.1.

További híreink