Ügyfélablak

Vezérigazgatói köszöntő

   Tisztelt Látogató!

Önkormányzati közszolgáltató társaság vezetőjeként alapvetésnek tekintem, hogy a XIII. kerületi lakosok érdekében magas színvonalon, a mai kor elvárásainak megfelelő eszközökkel lássuk el feladatainkat.

A szolgáltatásnyújtást működésünk általános vezérelvének tartom. Tevékenységünk sokrétű, építkezések, felújítások lebonyolítása, lakások, üzlethelyiségek bérbeadása, parkok, játszóterek, labdapályák és kutyafuttatók létrehozása és üzemeltetése mellett út- és járdafelújítás, parkolásüzemeltetés, kulturális rendezvények szervezése, sportlétesítmények működtetése – kivétel nélkül az Önök, a XIII. kerületi lakosok számára.

Hiszem, hogy akkor lehetünk eredményesek, ha érzik és látják, a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Önökért dolgozik; mindaz, amit teszünk, az Önök környezetét szépíti, az Önök életkörülményeit javítja.

A mi munkánk soha nem ér véget. Nap mint nap a XIII. kerületben, a XIII. kerületért dolgozunk.

Az együttműködés munkánk záloga. Együttműködünk a XIII. Kerületi Önkormányzattal, melynek megbízásából feladatainkat végezzük. Együttműködünk a Fővárosi Önkormányzattal és cégeivel, más kerületekkel, társhatóságokkal ügytől és feladattól függően. De együttműködünk magáncégekkel, civil szervezetekkel, mert csakis a közös cél és a közös megoldások visznek előre.

Az együttműködés nem lehet teljes Önök nélkül. A lakosok jelzései, észrevételei, javaslatai visznek minket előre az úton. Szívesen fogadjuk kéréseiket, ötleteiket, ahogy bejelentéseik is nagyban segítik feladatellátásunkat.

Leveleiket és javaslataikat az Írjon nekünk oldalunkon várjuk. Ügyeiket az Ügyfélablakon keresztül intézhetik, ahol valamennyi elektronikusan intézhető ügyet bárhonnan, bármikor intézhetik. Külön oldalon szedtük össze Önöknek az ügyeink listáját, melyek kapcsán két ügyfélszolgálatunkon munkaidőben munkatársaink készséggel várják Önöket. Emellett híreinkkel is igyekszünk szolgálatukra lenni, hogy mindig tudják, mi történik a kerületben, mit építünk, mit újítunk fel, milyen pályázataink vannak és ahol minden egyéb aktualitást megtalálhatnak a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. háza tájáról.

Akkor végezzük jól munkánkat, ha Önök mindig tudják, van hová fordulniuk, ha problémájuk van, és érzik, választ, megoldást kapnak tőlünk. Ezért dolgoztunk eddig és ezért dolgozunk a jövőben is.

dr. Palatka Lívia
vezérigazgató