Ügyfélablak

Közterületek

Parkok, zöldterületek, utak – mindennapi környezetünket körbeveszik a közterületek. Ezek fenntartásáról a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. az év 365 napján gondoskodik.

Parkok, játszóterek

Utak, járdák

AngyalZÖLD 3.0

Óvjuk környezetünket!

Gondos Gazdi Program

Közlekedésbiztonság

Pályázatok

Elérhetőségek

Fenntartható üzemeltetés

A közterületek színvonalas fenntartása alapvető érték. A beruházások eredményeképpen létrejövő vagy megújuló környezet akkor tud jó közérzetet biztosítani a kerületi lakosoknak, ha azokra egyfelől üzemeltetőként, másfelől területhasználóként ügyelünk. A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.  arra összpontosít, hogy integrált szemléletben, parkfenntartási, közútkezelői, parkolásüzemeltetői szempontokat egyidejűleg figyelembe véve végezze  mindennapi tevékenységét. Korszerű és gazdaságos  megoldásokkal, fenntartható szemlélettel, dolgozunk a közterületek üzemeltetésében.  Okosváros eszközökkel és klímatudatos szemlélettel teszünk azért, hogy a XIII. kerület még szebb legyen, a lakosoknak minőségi közszolgáltatásokat nyújtsunk.

Ez is érdekelheti

AngyalZÖLD 3.0
Beruházás, fejlesztés
Közterületek, parkolás

Újabb két gyalogátkelő készült el a kerületben

A most átadott két helyszínnel együtt már hét kereszteződésben létesítettünk gyalogátkelőhelyet a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában 2023-ban.

2023.09.25.

AngyalZÖLD 3.0
Közterületek, parkolás

Még ősszel kezdődik a Kárpát utcai déli kertek felújítása

A Pozsonyi út-Ipoly utca-Gogol utca-Kárpát utca által határolt zöldterület 1200 négyzetméteren újul meg idén ősszel.

2023.09.13.

AngyalZÖLD 3.0
Beruházás, fejlesztés
Közterületek, parkolás

Díjazták a Thurzó parkot

Az ökopark jelleggel kialakított pihenőpark az Európa Zöld Városa Nemzeti Díj második helyét érdemelte ki. Az értékelésnél fontos szempont volt, hogy egy városi zöldterület milyen hozzáadott értéket képvisel.

2023.09.7.

AngyalZÖLD 3.0
Közterületek, parkolás

Két új helyszínre telepítettünk kerékpárpumpát a kerületben

Ezúttal a Moszkva sétány és a Béke utca mellé került két pumpa, ezzel a kiemelten forgalmas helyszíneken pumpálási lehetőséggel segítjük az erre kerékpározókat.

2023.09.1.

További híreink
Online Ügyintézés Dekorácó

Intézze ügyeit online!

Kevés az ideje? Otthonából szeretne ügyet intézni?

Válassza az Ügyfélablakot, ahol sorbanállás nélkül, bármikor tud ügyet intézni! Csak néhány kattintás, és már meg is kezdheti az ügyintézést. Regisztrációt követően ügyeinek állását a későbbiekben is nyomon követheti.

Az elektronikusan intézhető ügyek listáját itt találja.