Ügyfélablak

Folytatódik a Szent László út felújítása

Közterületek, parkolás

Megkezdtük a Szent László út Fáy utca és a Frangepán utca közötti szakaszának felújítását, ezzel a déli irányba folytatva az ősszel megvalósított beruházást. Ezúttal is teljes pályaszerkezet felújításával valósítjuk meg a Szent László út fejlesztését. A felújítás eredményeképpen a tavaly őszi kivitelezéssel együtt összesen 450 méter hosszan újul meg az utca.

Teljes pályaszerkezet felújításával valósítottuk meg 2023. ősszel a Szent László út beruházását a Fáy utca és a Tahi utca közötti szakaszon. Most folytatódik a munka, megkezdődött a Fáy utca és a Frangepán utca közötti szakasz felújítása. Ennek keretében ugyancsak teljes szerkezetű útépítést végzünk. A korábbi, rossz állapotú kockakő burkolat helyett aszfaltburkolattal burkoljuk le az útpályát, mely minőségi változást eredményez majd az erre közlekedők számára.

A kivitelezés részeként a régi, rossz állapotú szegélyek cseréjét is elvégezzük. A meglévő térkő burkolatú járdák állapota nem indokolja a komplex járdafelújítást, de a teljes szakaszt ellenőrizzük, és ahol szükséges, ott javítjuk a járdaszakaszt.

A XIII. Kerületi Önkormányzat idei évi első útfelújítása eredményeképp 185 méter hosszan újul meg az utca Az őszi kivitelezés keretében 265 méter hosszan lett korszerűbb az útburkolat. A mostani munkálatokkal együtt így összesen 450 méter hosszú és 3750 négyzetméter felületet érintő útfelújítás készül el Szent László út Tahi utca és Frangepán utca közötti szakaszán.