Ügyfélablak

Vizafogó park: büfé üzemeltetésére várjuk az érdeklődőket

AngyalZÖLD 3.0
Egyéb
Közterületek, parkolás
Pályázati hírek

A Vizafogó park egyaránt várja a környéken élőket és a távolabbról érkezőket, köztük családokat, gyerekeket és felnőtteket, egyedül vagy csoportosan érkezőket. A tó mellett egy pavilonban büfé is helyet kapott, amely termékkínálatával egyebek között kávézásra, pihenésre is módot adhat. Most ennek a pavilonnak az új bérlőjét keressük. Amennyiben szívesen üzemeltetne büfét a XIII. kerület egyedi parkjában, várjuk jelentkezését.

A tó, a zöldterület és az egyedi környezet mellett büfével is várta megnyitása óta a környéken élőket és a messzebbről a parkot felkeresőket a Vizafogó park. A környékbeliek kedvelt pihenőhelye rendkívül látogatott, népszerű pihenőpark, melynek közepén kivételes hangulatú tó található. Emellett egy stég és egy önálló pavilonépület kapott helyet, melynek büfészolgáltatását is igénybe véve az elmúlt csaknem három évben sokak szívesen töltötték itt idejüket.

Szándékunk, hogy ez a szolgáltatás továbbra is a lakosok és a látogatók rendelkezésére álljon. Ezért hosszú távú bérlőt keresünk a büfé üzemeltetésére. A stégteraszról nyíló üzlethelyiség olyan bérlő számára kiadó, aki a XIII. kerület egyedi hangulatú parkjában a környezethez illeszkedően, megbízható módon kínál a parki látogatók részére büfészolgáltatást. A helyiség hidegkonyhás tevékenységre kiválóan alkalmas.

Megtekintési lehetőség: 2024. február 16. 10 óra. Találkozási pont: a pavilon mellett.

A park környezetét, az egyedi hangulatú zöldterületet korábbi cikkünkből is megismerheti.

A XIII. kerület zöldterületi fejlesztése elnyerte Budapest Építészeti Nívódíját is.

Az üzlet alapvető berendezéssel, klímával ellátott, de a konyhatechnológiai gépeket, eszközöket, a terasz bútorzatát a bérlőnek kell biztosítania.

A helyiség nyitásra készen áll, azonnal birtokba vehető.

A helyiség alaprajzát és belterét is megtekintheti:

A helyiség előzetes egyeztetés alapján megtekinthető.

 

További információ:

A bérleti díjról és egyéb részletekről  a jelentkezőket tájékoztattuk. A jelentkezési folyamat lezárult.