Ügyfélablak

Szavazzon Ön is honlapunkra!

Egyéb

Hírek és információk széles körét kínáljuk nap mint nap honlapunkon, ahol a kerületet, az itt élőket érintően a legkülönbözőbb ügyekben tájékozódhatnak lakosaink, ügyfeleink. Oldalunk most részt vesz Az Év Honlapja Pályázatán. Szavazzon Ön is a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. honlapjára!

Az Év Honlapja pályázatra ITT szavazhat.

Önkormányzati, közszolgáltató cégként hiszünk abban, hogy tartalmas honlappal, részletes információinkkal a mindennapokban segíthetjük Önöket abban, hogy tevékenységünkről, önkormányzati és kerületi hírekről tájékozódni tudjanak. Ennek szellemében újult meg honlapunk, melyen széles körben érhetnek el hasznos információkat.

Azt szeretnénk napi szinten biztosítani, hogy honlapunk révén könnyen és gyorsan információhoz jussanak azok, akik kerületi kérdésekben tájékozódnának. Legyen szó parkolásról vagy helyiségek bérbeadásáról, érdeklődjenek pályázatok iránt, keressék kulturális és sportlétesítményeinket, itt jó helyen járnak. Egyebek között bemutatjuk bérlakásépítéseinket és intézményi felújításainkat, de olvashatnak parkjainkról és játszótereinkről is.

Honlapunkon böngészve számos más témában is információt találnak az érdeklődők a Gondos gazdi programtól kezdve a közbiztonságért tett intézkedéseinken keresztül a köztisztaság, környezetünk védelme érdekében végzett munkánkról is.

Napi aktualitásainkat, híreinket is megtalálják honlapunkon olvasóink. Tevékenységünk mellett hírt adunk a kerületi közszolgáltatásoktól független, de a XIII. kerületet, az itt élőket érintő ügyekről is.

Aki pedig online szeretne ügyet intézni, azt is megteheti az Ügyfélablakon keresztül.

Megújult honlapunkkal részt veszünk Az Év Honlapja pályázaton. Ha elnyerte tetszését, szavazzon Ön is honlapunkra.

Itt szavazhat.

Lakosainknak, ügyfeleink kérdéseit elektronikusain is várjuk. Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.