Ügyfélablak

Megújult a honlapunk

A folyamatos fejlődésre törekvés, a szolgáltató jelleg és a lakosságbarát szemlélet a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. működésének alappillérei. Fontosnak tartjuk, hogy áttekinthető és praktikusan használható honlapot kínáljunk ügyfeleinknek, mely könnyebbé teszi az ügyintézést és az információhoz jutást.

Személyes ügyfélszolgálatainkon, telefonon, e-mailen folyamatosan rendelkezésre állunk. Most megújult honlapunkkal újabb eszközt adunk az Önök kezébe. A nap 24 órájában találkozhatnak részletes információkkal, tájékozódhatnak tevékenységünkről, intézhetik ügyeiket elektronikus felületen.

Honlapunkon tevékenységünk bemutatása mellett aktuális hírekkel is szolgálunk. Itt minden fontos információt megtalálnak az elmúlt időszak legfontosabb történéseiről, a közelmúlt beruházásairól, esetleges változásokról. Hetente hírlevelet küldünk olvasóinknak, amennyiben feliratkoznak erre főoldalunkon lejjebb tekerve. Főoldalunkon a kép bal széléről elérhető eseménynaptárban válogathatnak az Önöket érdeklő témák közül. A játszótereket, az ivókutakat, a kerékpártámaszokat- és pumpákat, a kulturális színtereket, a sporthelyszíneket és sok mást térképen is kereshetik.

Ügyeink listáját megtalálják az Ügyintézés menüpontban, ahol külön rászűrhetnek arra, hogy mely ügyeket tudják online intézni. Célunk, hogy az online intézhető ügyek körét folyamatosan bővítsük, ezzel is segítve az ügyek gyors és egyszerű intézését. Mindehhez célszerű regisztrálniuk az Ügyfélablakba, melyet a régi ügyfeleinknek nem kell ismételten megtenniük, jelszavuk megújítását követően könnyen és gyorsan elérhetik korábbi fiókjukat. Személyes ügyintézéshez egyes ügytípusokban foglalhat időpontot online. A bankkártyás fizetéssel online is befizethetik számláikat, melyet az Ügyfélablak felületébe integrálva vehetnek igénybe. Amennyiben még nem rendelkeznek regisztrációval, érdemes regisztrálniuk, regisztrált ügyfeleinkként számos funkciót igénybe vehetnek. Az Ügyfélablak fiókjukban elérhetővé válnak majd korábbi befizetéseik adatai is.

Tevékenységünket négy fő kategória mentén mutatjuk be. Az Ingatlanok, a Közterületek, a Parkolás és a Kultúra és sport menüpontok alatt minden fontos információt megtalálnak. Az általunk lebonyolított beruházásokat az AngyalZÖLD stratégia oldalán és a bérlakásépítésekről, intézményi felújításokról szóló oldalunkon ismerhetik meg. Olvasgassanak, nézelődjenek, ismerkedjenek megújult honlapunkkal! Az új külső és megújult funkciók mellett változatlan szolgálatkészséggel állunk rendelkezésükre.

Bármilyen kérdése van, a Gyakran Ismételt Kérdések között érdemes tájékozódnia. Amennyiben kérdést szeretne feltenni vagy javaslatot küldene, Írjon nekünk!

Ami nem változott és nem változik ezután sem: a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Társaság a lakosság szolgálatában!