Ügyfélablak

Megtekinthetik az általános lakáspályázaton meghirdetett ingatlanokat

Ingatlangazdálkodás
Pályázati hírek

Április 2-10. között kijelölt időpontokban tekinthetik meg az érdeklődők az idei tavaszi általános lakáspályázaton meghirdetett ingatlanokat. Ezúttal 97 lakásra lehet pályázni.

Április 22. 16 óráig nyújthatják be pályázataikat a XIII. Kerületi Önkormányzat által kiírt pályázatokra azok, akik önkormányzati lakást bérelnének. Az érdeklődők számára lehetőséget adunk arra, hogy megtekintsék az ingatlanokat. Erre ingatlanonként meghatározott időpontban van lehetőség. Április 2-10. között kijelölt napokon és kijelölt időpontban nézhetik meg a lakásokat azok, akik jelentkezni szeretnének.

A  pontos időpontokat az egyes lakások legfontosabb adataival együtt a pályázathoz tartozó lakáslistában tekinthetik meg, melyet a pályázati kiírás részeként honlapunkon itt találnak.

Fontos tudni, hogy pályázni a sorszámozott pályázati dokumentáció benyújtásával lehet.

A sorszámozott pályázati dokumentáció térítés ellenében szerezhető be a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatain.

A térítési díja bruttó 3.000 Ft.

 

További részletek elérhetők a részletes pályázati kiírásban.

 

A Petneházy utca 90. számú ingatlan lakásainak bérleti jogára kiírt pályázat részleteit itt találják.

A Petneházy utca 90. lakásaira kiírt pályázathoz kötődően részletes segítséget nyújtunk a Petneházy utcai új építésű lakásokra pályázhat – itt olvashatja, hogyan című cikkünkben.