Ügyfélablak

Még pár napig várjuk a beadványokat a lakáspályázatokra

Ingatlangazdálkodás
Pályázati hírek

Szeptember 25-ig adhatják be a pályázatokat azok, akik a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérleti jogát szeretnék elnyerni.

Még egy hetük van azoknak, akik idén szeretnék beadni jelentkezésüket a lakáspályázatok valamelyikére.  Szeptember 25. 16 óráig lehet beadni a pályázatokat a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérleti jogának elnyerésére.

Két különböző pályázat elérhető:

A fecskeházi pályázaton megpályázható fecskeházi lakásokkal határozott időre szóló bérleti jogviszonyt lehet biztosítani fiatal házasok, illetve élettársi kapcsolatban élők számára, akik készek és képesek lakáshoz jutásukat legfeljebb 8 éven belül önerőből, lakás-előtakarékosság vállalásával megoldani. Feltétel az előtakarékosság, a jogviszony az előtakarékosság időtartamára, de legfeljebb 8 éves időtartamra szól.

A fecskeházi lakások bérleti jogára kiírt pályázat ITT érhető el.

Az általános lakáspályázaton a 2023. évben is számos lakás bérleti jogát kínáljuk szerte a XIII. kerületben.

További információk és az általános lakáspályázat részletei ITT érhetők el.

Határidők:

A lakáspályázatok benyújtásának határideje: 2023. szeptember 25. 16 óra

További részletek elérhetők a részletes pályázati kiírásokban.

 

A pályázati anyagokat a pályázati kiírásban megtalálják. Kiegészítő információ: Az általános lakáspályázaton meghirdetetett 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 7. I. 1A. szám alatti lakáshoz 2023. szeptember 21-én 14:00-14:30-ig biztosítjuk a megtekintést.