Ügyfélablak

Már lehet pályázni az iskolaudvarok felújítására

Beruházás, fejlesztés
Pályázati hírek

Az idei évben is meghirdette a XIII. kerületi oktatási intézmények számára az iskolaudvarok felújítását támogató pályázatát a XIII. Kerületi Önkormányzat. Összesen 40 millió forintos támogatással szépülhetnek, gyarapodhatnak az iskolák udvarai.

Április 4-ig lehet pályázni az iskolaudvarok felújítását segítő önkormányzati forrásra a 2023. évi pályázat keretében. A XIII. Kerületi Önkormányzat idén is támogatja a XIII. kerület közigazgatási területén, a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában lévő épületekben működő, általános vagy középiskola képviseletében eljáró civil szervezeteket fejlesztési elképzeléseik megvalósításában.

Az elérhető pályázati keretösszeg 40 millió forint, melyből több intézmény udvarának felújítása valósulhat meg az önkormányzat szándéka szerint.

További részletek elérhetők a pályázati kiírásban ITT.

Az általános és középiskolák kültéri sport- vagy rekreációs területeinek, udvarának felújítására, korszerűsítésére meghirdetett pályázaton nyert korábban önkormányzati támogatást a két alábbi iskolaudvar is a XIII. kerületben.