Ügyfélablak

Képeken a Thurzó park

AngyalZÖLD 3.0
Beruházás, fejlesztés
Közterületek, parkolás

A 2023. év nagyszabású zöldterületi beruházása a Thurzó park. A parkot nemcsak a közvetlen környezetében élők, hanem a kerület távolabbi részén lakók is előszeretettel felkeresik. Akár járt már itt, akár később tervezi, képeinken most Ön is megtekintheti a XIII. kerület új pihenőparkját.

A XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában május második felében adtuk át a Thurzó parkot, melynek köszönhetően új pihenőparkkal gyarapodott a kerület. A Thurzó utca-Hegedűs Gyula utca-Ipoly utca-Visegrádi utca által határolt területen létrejött beruházás az AngyalZÖLD 3.0 program keretében valósult meg.

A park egyedi jellege, hangulatos kialakítása, a nyugágyak, padok sokasága, hinta szolgálja a kellemes időtöltést.

A beruházás részleteiről korábbi cikkünkben írtunk. Az építkezés folyamatát rögzítettük, melyet látványos time laps videón tekinthetnek meg.

Csaknem 5000 négyzetméteres területen természetbarát módon, a fenntarthatóság jegyében alakítottuk ki a pihenőparkot.

A pihenőjelleget három függőágy, padok, székek, napozóágyak és piknikasztalok biztosítják, amelyek minden ide látogató számára kellemes időtöltést tesznek lehetővé.

A pihenőparkban palacktöltő és ivókút is rendelkezésre áll.

A park 6 bejáraton keresztül érhető el, 8:00 és 22:00 óra között látogatható. A bejáratnál akadálymentes mosdó is rendelkezésre áll.

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.