Ügyfélablak

Ismét lakáspályázat – a Petneházy utca 90. otthonaira jelentkezhetnek

Ingatlangazdálkodás
Pályázati hírek

Április 22-ig nyújthatják be pályázataikat a XIII. Kerületi Önkormányzat által kiírt pályázatra azok, akik a Petneházy utca 90. alatti házban lakást bérelnének.

Április 22. 16 óráig lehet beadni a pályázatokat a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérleti jogának elnyerésére, amennyiben a Petneházy utca 90. szám alatti lakás valamelyikét szeretnék bérbe venni.

Az új építésű lakóépületben található lakások 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogára lehet pályázni a mostani pályázat keretében.

A 100 %-ban önkormányzati tulajdonú, 68 lakásos lakóépület két, a Petneházy utcára merőlegesen álló, pinceszint, valamint földszint + 4 és földszint + 5 emelet magas lakótömbből, valamint az azokat összekötő 1 szintes tagból áll.

A Szent László utca felőli épülettömb első emeletén 2 akadálymentesített lakás létesült, amelyekhez akadálymentesített parkoló is tartozik. Ezen lakásokon belül a konyhabútor, a mosdó és a közlekedők is az akadálymentes használatnak megfelelően épültek.

További részletek elérhetők a részletes pályázati kiírásban.