Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Thurzó park

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

Az idei év egyik legjelentősebb beruházása a Thurzó park kialakítása. Az egyedi pihenőpark egy parkoló helyén született, ezzel új színfoltot adva Újlipótvárosnak. A beruházás májusban elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A Thurzó park egy parkoló helyén jött létre. A beruházás keretében egy egyedi hangulatú közparkot hozott létre a XIII. Kerületi Önkormányzat a kerület egyik legbeépítettebb részén. Az ökopark jelleggel tervezett és megvalósított park különleges érték amiatt, mert egy beépített, zöldterületekben adottságai okán nem bővelkedő kerületrészben hoztuk létre.

Ilyen volt:

A kivitelezés keretében keretében 5000 négyzetméteres területen, pihenőparkként hozta létre és üzemelteti legújabb parkját a XIII. Kerületi Önkormányzat. A területen 12000 növényt, 77 fát ültettünk és 1800 négyzetméter gyepfelületet alakítottunk ki.

Ilyen lett a Thurzó park:

További képeket a Thurzó parkról itt nézhet meg. 

A park készítéséről videót itt talál.

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.