Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Szováta park

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

Az idei év egyik látványos beruházása a Szováta park megújítása. Az Országbíró lakótelep kedvelt játszótere alapjaiban újult meg és bővült is. A beruházás májusban elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

Az Országbíró sétány nagy játszótere sokak kedvelt játszótere, mely nap mint nap gyerekek százait fogadja. A beruházás a régi játszóeszközök cseréjével, új és egyedi játszóeszközök kihelyezésével járt együtt.

Ilyen volt:

A kivitelezés keretében keretében a játszótér 15 százalékkal bővült. A testvérvárosunk nevét viselő park játszótere interaktív játszóeszközökkel, motorpályával, középkori várral, majorsággal kapott új belsőt és külsőt. A kibővített területen a 180 négyzetméteres járófelület térkő burkolatot kapott, 250 négyzetméteren a játszóeszközök alatt öntött gumiburkolatot alakítottunk ki. Ezen kívül a 191 négyzetméteres motorpálya aszfaltburkolatot kapott, ahol motorozhatnak, kerékpározhatnak a gyerekek.

Ilyen lett a Szováta park:

További képeket a Szováta parkról itt nézhet meg. 

 

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.