Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Katona József utca III. üteme

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

Nemrégiben kezdtük meg a Katona József utca felújításának negyedik ütemét. Ennek apropóján Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban a tavaly elkészült harmadik ütemre tekintünk vissza. Épp egy évvel ezelőtt adtuk át a Hegedűs Gyula utca és a Visegrádi utca közötti szakasz felújítását, melynek keretében 95 méter szakaszon újulhatott meg a Katona József utca. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A Katona József utca felújítása nem korlátozódik a régi aszfaltburkolat megújítására, hanem teljes járdafelújítással együtt valósult meg. A humanizálás keretében az adottságok figyelembe vételével a belvárosi terület zöldítése is az önkormányzati beruházás célja volt.

Ilyen volt a Katona József utca Hegedűs Gyula utca és a Visegrádi utca közötti szakasza:

A kivitelezés harmadik üteme keretében 95 méter hosszan valósult meg beruházás a Katona József utcában. Ennek keretében felújítottuk a teljes aszfaltburkolatot, a határoló szegélysort és a kapubeállókat, hasonlóan ahhoz, ahogy a korábbi években a Katona József utca előző szakaszain is történt. A felújításról korábbi cikkünkben részletesen olvashatnak.

A Katona József utca felújításának korábbi ütemei is zöldítéssel együtt valósultak meg, melyről bővebben itt olvashat.

Ilyen lett a Katona József utca Hegedűs Gyula utca és a Visegrádi utca közötti szakasza:

A negyedik ütem munkálatait július 1-jén keztük meg, ennek keretében a Katona József utca legnyugatibb szakasza újulhat meg.

Tavaly összesen 1540 méter hosszan újítottunk fel utakat a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában.

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.