Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a gyalogátkelő a Petneházy utcánál

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

Régóta várt beruházás valósulhatott meg a Röppentyű utca és a Petneházy utca kereszteződésében, ahol sokan jelezték korábban a zebra hiányát a kereszteződés északi oldalán. A gyalogátkelő a Röppentyű utca felújítását követően a XIII. Kerületi Önkormányzat finanszírozásával készült el. A kivitelezés december végén fejeződött be. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A XIII. Kerületi Önkormányzat lakossági igényre szorgalmazta a gyalogátkelő létesítését a Petneházy utca és a Röppentyű utca kereszteződésének északi ágán. A gyalogosok jelentős része a Petneházy utca vonalában a kereszteződéstől északra kelt volna át a Röppentyű utcán, amit korábban szabályosan nem tehettek meg.

Ilyen volt:

A Röppentyű utca felújításához kötődően az előkészítő munkálatok megvalósultak. Ezt követően a kerületi önkormányzat finanszírozásának köszönhetően készülhetett el a gyalogátkelő, mely az itteni jelentős gyalogosforgalom számára jelent könnyebbséget.

A kivitelezés december végén elkészült. Ilyen lett a Röppentyű utcai gyalogátkelő:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.