Ügyfélablak

Halad a Nővér utcai járdafelújítás – képes beszámoló

AngyalZÖLD 3.0
Beruházás, fejlesztés
Közterületek, parkolás

Képes beszámolónkban Önök is nyomon követhetik a Nővér utcai járda felújítását, melynek keretében 170 méter hosszan zajlik a kivitelezés az utca nyugati oldalán.

A XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásának köszönhetően a Rákospalotai utca és a Kámfor utca közötti szakaszon újul meg a Nővér utca. A felújítást képes beszámolóval mutatjuk be.

Hétről hétre készítettünk képeket a felújításról, így láthatják, hogyan újul meg a Nővér utca legészakibb része.

Így nézett ki az utca a felújítás előtt:

A kivitelezést január közepén kezdtük meg, a felújítás előző szakasza a keleti oldalon novemberben kezdődött, és még tavaly el is készült.

A kivitelezést 170 méter hosszan végezzük. A kivitelezés megkezdését megelőzően a lakosok véleményét megkérdeztük, helyszíni bejárást tartottunk az érdeklődőkkel.

Január végére így nézett ki a Nővér utca járdafelújítása.

Február közepén itt tartott a munka.

Február második felében már a kapubejárók előtt is számos helyszínen zajlott a munka. Az érintett utcaszakaszon valamennyi behajtót felújítunk a lakosok kéréseinek figyelembe vételével.

Február végén a kivitelezés befejező fázisához értünk. A 170 méter hosszú utcaszakaszon teljesen megújult a járdafelület, a régi rossz állapotú aszfaltburkolatú járda helyére térkövezett felület került.

A kivitelezés várhatóan március első hetében készül el.

A XIII. Kerületi Önkormányzat közterületi beruházásainak stratégiai összefoglalását az AngyalZÖLD 3.0 stratégiából ismerhetik meg.