Ügyfélablak

Megkezdtük a járdafelújítást a Nővér utcában

AngyalZÖLD 3.0
Beruházás, fejlesztés
Közterületek, parkolás

Megkezdtük az utolsó 2023. évi járdafelújítást a kerületben: a Nővér utca mindkét oldalán megújulhat a járda burkolata az utca legészakibb szakaszán.

Végéhez közeledik a XIII. kerület 2023. évi járdafelújítási programja. November 23-án megkezdtük a munkálatokat a Nővér utcában, mely az idei esztendő utolsó ilyen jellegű kivitelezése.

A Nővér utcában a Kámfor utca – Rákospalotai út közötti szakaszon mindkét oldalon megújul a járda a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásának köszönhetően. Lakossági kérés alapján a tavalyi évben elkészült a Nővér utcai járda felújítása a mostanitól délre eső részen, a Rákospalotai út – Gyöngyösi utca közötti szakaszon. Az idei évben ennek a munkának a II. ütemét kezdtük meg. A Nővér utcában a kivitelezés a nyugati oldalon várhatóan december közepéig készül el. A keleti oldal munkálatait jövő év márciusában végezzük el.

Zajlanak a munkálatok a Gergely Győző utcában is, ahol november közepén kezdtük meg a kiemelt átvezetés létesítését a Tátra utca kereszteződésében. 

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.