Ügyfélablak

Elkészült a Jakab József utcai zöldterületi beruházás

AngyalZÖLD 3.0
Beruházás, fejlesztés
Közterületek, parkolás

Összesen 4500 négyzetméteren újult meg az Árpád hídfő lakótelep zöldterülete a XIII. Kerületi Önkormányzat most elkészült fejlesztésének köszönhetően. A területen a fás szárú növények megőrzésével, évelők kiültetésével valósult meg a fejlesztés.

Jelentős területet érintett a Jakab József utca zöldterületi beruházása, melynek eredményeképp az Árpád hídfő lakótelep belső része újulhatott meg. A környéken élők idén tavasszal is élvezhetik már a megszépült környezetet, ezen a területen összesen 4500 négyzetméteres területet érintett a tavaly megkezdett komplex beruházás.

A területen összesen 470 négyzetméteren évelő növények gazdagítják a területet. Talajtakaró, évelő növények és díszfüvek díszítik látványosan májustól az ágyásokat, melyek változatos külső megjelenést adnak a környezetnek. A meglévő állapothoz igazodva félárnyéki, árnyéki növények szépítik a házak közötti részeket.

 A köztisztaság javítása érdekében további hulladékgyűjtő edényeket szereltünk fel, összesen öt darabot a beruházás keretében. Kérjük, Önök is vigyázzanak a köztisztaságra, ez mindannyiunk közös érdeke.

A beruházásról korábbi cikkünkben írtunk további részleteket. 

Januárban megkezdődött a Dráva park felújítása is, melyről ITT olvashat.