Ügyfélablak

Egy éves lett a Thurzó park – képes összefoglaló

AngyalZÖLD 3.0
Beruházás, fejlesztés
Közterületek, parkolás

A tavasz beköszöntével idén is kellemes helyszín a kikapcsolódásra a Thurzó park. A tavalyi év nagyszabású zöldterületi beruházása eredményeképp megszületett a Thurzó park a XIII. kerületben, mely nemcsak a környéken élők, hanem más kerületi lakosok számára is kiváló helyet biztosít a pihenésre. Képes összefoglalónk betekintést ad, hogy milyen most a Thurzó park.

Egy évvel ezelőtt, tavaly májusban készült el a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában a Thurzó park, melynek eredményeképp új pihenőparkkal gyarapodott a kerület.

Természetbarát módon alakítottuk ki egy korábbi parkoló helyén a parkot Újlipótvárosban, mely sokak számára okozott örömet az elmúlt évben.

Lenti képes összefoglalóban az egyéves évforduló alkalmával friss képeken mutatjuk a parkot. Nézzék meg képeken, látogassanak ide személyesen!

A pihenőparkban a füves részen is megpihenhetnek kicsik és nagyok, játszhatnak a gyerekek, míg a napvitorla kellemes árnyékot ad a melegben.

A Thurzó utca-Hegedűs Gyula utca-Ipoly utca-Visegrádi utca által határolt terület a pihenés ideális helyszíne: három függőágy, padok, székek, napozóágyak és piknikasztalok állnak az ide látogatók rendelkezésére.

A csaknem 5000 négyzetméterű park mindenki számára lehetőséget biztosít a pihenésre. Hangulatos részletek és kellemes összkép fogadja a lakosokat a helyszínen.

A park 6 bejáraton keresztül érhető el, a bejáratnál akadálymentes mosdó is rendelkezésre áll.

A beruházás részleteiről korábbi cikkünkben írtunk. Az építkezés folyamatát rögzítettük, melyet látványos time laps videón tekinthetnek meg.

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.