Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a járdafelújítás a Gidófalvy utcában

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

A Gidófalvy utcában 220 méter hosszan újult meg járda, s ezzel a lakótelepen közlekedők, az erre járók korszerű térkőburkolaton közlekedhetnek biztonságosan. A kivitelezés áprilisban elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A Gidóvalvy utcában a járda állapota sok helyen töredezett, hiányos volt, az érintett szakasz megérett a felújításra. A kivitelezést az itt élők érdekében és zavartalan közlekedésére törekedve terveztük be.

Ilyen volt a járda Gidófalvy utcában:

A kivitelezés keretében 220 méter hosszon újítottuk fel a rossz állapotú szakaszt, megtartva a járda eredeti méreteit. A munka során az aszfaltburkolatot elbontottuk, a meglévő – már csorbult, rossz állapotban lévő – útpálya felőli szegélyt kicseréltük. A felújítást követően új, korszerű járdaszakaszt használhatnak már a kerületi lakosok és az erre járók.

A projekt keretében zöldítésre is sor került: az új kerti szegély melletti zöldsávot is felújítottuk, és frissen bevetettük fűmaggal.

A kivitelezés áprilisban elkészült. Az idei felújítással a tavalyi beruházásunkat egészítettük ki, amikor az utca másik oldalán, az átellenes szakaszon lévő járdát újítottuk meg. A mostani fejlesztéskor a két rész közötti összekötő szakaszokat is felújítottuk.

Ilyen lett a Gidófalvy utca járdája:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Idén a közelmúltban került sor a Szent László út átadására. A XIII. Kerületi Önkormányzat beruházása eredményeként csaknem 1 km hosszú szakaszon és 8.000 m2 felületet érintően valósulhatott meg a Szent László út felújítása a Tahi utca és a Szegedi út közötti szakaszon.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.