Ügyfélablak

Lehel Csarnok

Helyben vagyunk! A hét minden napján változatos kínálattal várjuk kedves vásárlóinkat a Váci úti Lehel Csarnokban. Akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel könnyen elérhetők vagyunk, az autóval érkezőknek a parkolás is megoldott. Zöldségek, gyümölcsök, hús, tejtermékek mellett termelői méztől a savanyúságokig széles a paletta, emellett kész ételek, ruházati cikkek és háztartási áru is megtalálható a csarnok egységeiben. A kereskedelem mellett szolgáltatások is várják Önöket. Itt működik a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. központi ügyfélszolgálata a galériaszinten.

Árak a Lehel Csarnokban

Parkolás a Lehel Csarnokban

Letölthető dokumentumok

Elérhetőségek

Miért érdemes a Lehel Csarnokot választani?

– könnyen megközelíthető helyszín, széles kínálat,

– a hét minden napján elérhető,

– megszokott árusok, változatos termékek,

– 60 percig ingyenes parkolás segíti a vásárlást,

– 4 lift könnyíti a mozgást a vásárlói és a parkolószintek között,

– a földszint és a galériaszint között 3 mozgólépcső áll rendelkezésre,

– ingyenes bevásárlókocsi-használat a kényelmes vásárlás érdekében,

– mosdóhasználat lehetősége és pelenkázó,

– ingyenes wifi.

Legyen a Lehel Csarnok kereskedőinek egyike!

Különböző méretű üzletek, őstermelői asztalok bérelhetők.

Lehetőséget kínálunk arra, hogy nap mint nap friss áruval látják el a kerületi lakosokat és az ide érkezőket. Hosszú távra tervezünk, kereskedelmi és szolgáltató partnereinket is örömmel várjuk a csarnokba. A széles körű termékkínálat miatt állandó vevőkörrel és alkalmi vásárlók sokaságával rendelkezünk.

 

A Lehel Csarnok bérbe vehető üzleteiről ITT talál információt. A kiadó üzletek aktuális információit térképes megjelenítésben találja meg, az üzletek térképén a Kiadó üzletekre klikkelve sárgán fognak megjelenni a térképen az üres, bérbe vehető területek. A bérlési lehetőségekről a Lehel Csarnokot Üzemeltető Osztálynál kaphatnak tájékoztatást.

Matricáért garázst!

Tartós parkolási lehetőséget kínálunk a Lehel Csarnokban azoknak a kerületi lakosoknak, akik biztonságos, zárt területen szeretnék tárolni gépjárművüket. Garantált hely áll az igénylők rendelkezésére, ahová várakozás nélkül a hét minden napján 0-24 órában parkolhatnak. Éves parkolási szerződéssel az 1. zóna lakosait várjuk, akik a várakozási engedély leadásával 12 hónapos időtartamra tudják ezzel megoldani parkolásukat.

 

Jelentkezni írásban a matricaertgarazs@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail-címen lehet a gépkocsi üzembentartójának nevét és a gépkocsi rendszámát megadva.

2022-ben 20 éves a Lehel Csarnok

2002-ben nyitotta meg kapuit a Lehel Csarnok. A Lehel Csarnok helyén több mint száz éve fogadják kereskedők vásárlóikat. A funkció változatlan, a környezet megújult. A Lehel téri piac helyén a szabadtéri vásárlás helyett ma már egy komfortos csarnok fogadja a kerületi lakosokat és a messzebbről érkezőket. A csarnok megépítésével régi terv vált valóra.

 

A tágas, több mint háromszáz üzlethelyiséget magában foglaló ötemeletes csarnoképület megjelenésében is egyedi. A Rajk László által tervezett emblematikus épületben naponta több ezer ember vásárol, étkezik, intéz ügyet.

Online Ügyintézés Dekorácó

Intézze ügyeit online!

Kevés az ideje? Otthonából szeretne ügyet intézni?

Válassza az Ügyfélablakot, ahol sorbanállás nélkül, bármikor tud ügyet intézni! Csak néhány kattintás, és már meg is kezdheti az ügyintézést. Regisztrációt követően ügyeinek állását a későbbiekben is nyomon követheti.

Az elektronikusan intézhető ügyek listáját itt találja.