Ügyfélablak

Év végi utalványosztás a Lehel Csarnokban

Lehel Csarnok

Utalványosztást szervez a XIII. Kerületi Önkormányzat a karácsony előtti időszakban. Az utalványokat november 6. és december 23. között lehet levásárolni a Lehel Csarnokban a kezdeményezéshez csatlakozó kereskedőknél.

A XIII. Kerületi Önkormányzat a 2023. évben is megszervezi hagyományos karácsony előtti utalványosztását.

Az utalványokat a Lehel Csarnokban, a kezdeményezéshez csatlakozó kereskedőknél lehet levásárolni.

 

Az utalvány értéke

 

  • Ha csak aktív korú él a háztartásban, egy partnerkártya-tulajdonos részére állapít meg az önkormányzat utalványt – 6.000 forint értékben.
  • Ha az igénylő lakcímén, a háztartásában kiskorú gyermek(ek) van 2×6.000 forint értékben állapít meg az önkormányzat utalványt.
  • Felhívjuk figyelmüket, hogy az aktív korúak esetében egy lakcímről egy partnerkártya-tulajdonos adhatja be a pályázati adatlapot.

 

Az utalványokat 2023. november 6. – 2023 december 23. között lehet levásárolni a Lehel Csarnok kijelölt üzleteiben. Az üzletek száma, ahol az utalvány levásárolható:

Fsz 420, Fsz 421, Fsz 422, Fsz 510, Fsz 511, Fsz 512, Fsz 513.

Hogy ezeket az üzleteket hol találják, azt a Lehel Csarnok térképén tekinthetik meg.

Utalványra jogosult

  • Minden partnerkártyával rendelkező öregségi nyugdíjas – adatlap kitöltése nélkül –mobilapplikáción keresztül vagy a kijelölt helyszínen regisztrálhat.
  • Partnerkártyával rendelkező, 18. életévet betöltött aktív korú személy, akinek a háztartásában az előző havi egy főre jutó nettó jövedelme nem haladja meg a szociális vetítési alap hatszorosát, azaz 171.000 forintot. Háztartásonként egy adatlap kitöltésével igényelhető az utalvány, az adatlap innen letölthető. Háztartásonként, a bejelentett lakcímmel rendelkezők számától függetlenül legfeljebb két partnerkártya-tulajdonos válik jogosulttá az utalványra.

 

Az igénylés módjáról ITT találnak információkat.

A Lehel Csarnok legfrissebb árait összefoglaltuk Önöknek.