Ügyfélablak

Tájékoztató árak a Lehel Csarnokból – 2023. december 8.

Lehel Csarnok
Továbbra is nagy szeretettel és széles árukínálattal várja látogatóit, vásárlóit a XIII. kerület legkedveltebb piaca, a Lehel Csarnok. Hírek, aktualitások, árak a cikkben és a cikkhez csatolt tájékoztató ártáblázatban olvashatók!

Fontos tudnivalóink:

A lakossági GOMBAVIZSGÁLAT időpontja az alábbi:

Hétfő: 08.00-12.00 óra között,
Szerda: 08.00-12.00 óra között,
Péntek: 08.00-12.00 óra között.
A gombavizsgálatot 2023. május 1-jétől ismét a Gombavizsgálói helyiségben, a Váci úti oldal földszintjén végezzük.

A parkolószintek tiszta, kulturált állapotának fenntartása és jogosulatlan használat megakadályozása érdekében a Lehel Csarnok P1 és P2 parkolószintjeihez tartozó külső menekülőlépcsőket 2020. december 15. (kedd) napjától lezártuk. A parkolószintek megközelítése a lezárás után nyitvatartási időben a Lehel Csarnokon keresztül, nyitvatartási időn túl, de egyébként 0-24 órában a Váci út felőli középső menekülőlépcsőn keresztül, kizárólag a parkolókártya használatával lehetséges.

A menekülőlépcsők felújításáról ide kattintva tájékozódhatnak.

A Lehel Csarnok önálló honlapját ide kattintva érhetik el.

Amennyiben az új honlappal kapcsolatban észrevételük lenne, kérjük, küldjék meg nekünk a lehelcsarnok@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail-címre.

Autóval érkező vásárlóink számára a Lehel Csarnok P1-es parkolószintjén új típusú parkolóautomatákat szereltünk fel. A fejlettebb technológiát használó berendezések gördülékenyebbé teszik a fizetést, illetve a parkolójegyek leolvasását. Fontos változás a régebbi automatákhoz képest, hogy e berendezéseknél elegendő a jegyet a lézeres leolvasó elé tenni, nem szükséges azt a gépbe bedugni. Érdemes tudni, hogy az automaták a 20.000 forintos címleteket nem fogadják el.

A Lehel Csarnokban a parkolási díj bruttó 600.- Ft/óra.

Vásárlóinknak hétfőtől vasárnapig 1 órás ingyenes beállási lehetőséget áll rendelkezésére.

Hétvégi bevásárlástervező, tájékoztató jellegű ártáblázatunk a csatolt fájlok között találják.

Tájékoztató árak - 2023.12.08.

Letöltés