Ügyfélablak

Önök kérték – mi intéztük

AngyalZÖLD 3.0
Ingatlangazdálkodás
Közterületek, parkolás
Kultúra

Lakosok sora keres meg minket nap mint nap bejelentésekkel, kérésekkel. Mi ezeket örömmel fogadjuk, mert segítő szándékú megkereséseik hozzájárulnak ahhoz, hogy magas színvonalon végezhessünk munkánkat. Köszöneteiknek külön örülünk, melyek számunkra igazolják, hogy az Önök megelégedésére végeztük feladatunkat. Cikkünkben ilyen köszönőlevelekből válogattunk.

Nap mint nap arra törekszünk, hogy magas színvonalon üzemeltessük a kerületi közterületeket, ingatlanjainkat. Azon dolgozunk, hogy beruházásainkat korszerűen és klímatudatosan, a modern kor követelményeit szem előtt tartva valósítsuk meg. Kulturális rendezvényeink, eseményeink szervezésénél, kulturális színtereink és sportlétesítményeink üzemeltetésénél is az a célunk, hogy érdekes, tartalmas és izgalmas programokkal várjuk Önöket.

Kérések és bejelentések rendszeresen és a legkülönbözőbb témákban érkeznek Önöktől, melyeket ki sürgetve, ki udvariasan, ki segítő szándékkal fogalmaz meg. Mi minden esetben arra törekszünk, hogy a helyzetet megvizsgálva lehetőség szerint teljesítsük a kérést. Ezekért – ha ritkán is – kapunk köszönő leveleket, munkánkat értékelő e-maileket. Ezekből a köszönetekből válogattunk Önöknek, hogy így is bemutassuk a tevékenységünket. Láthatják, milyen ügyekben állunk rendelkezésre, miben számíthatnak ránk.

Képeink illusztrációk:

Hírünkben csak néhány bejelentést és köszönőlevelet mutatunk be, de összeállítottunk egy bővebb válogatást is köszönőleveleikből.

 

Kerítésfestés

A Forgách köz 5-7. lakója egy bejelentésben két kérést is jelzett az alábbiak szerint:

„Először is szeretném megköszönni az önkormányzatnak, hogy a Forgách közben, a társasházunk feljárójához évekkel ezelőtt kerítést épített és X jelet festett az útburkolatra (s azt is, hogy időnként ellenőrzik, hogy betartják-e itt a parkolási rendet, szabályokat, bár mostanában egyre ritkábban járnak felénk az ellenőreik). Az idő sajnos meglátszik a kerítésen, mely nagyon durván rozsdásodik.
Tisztelettel szeretném ismételten megkérni, hogy fessék le a rozsdásodásnak indult fekete kerítést, a munkát tervezzék be az idei felújítási/karbantartási munkáik közé.”

Válaszunkban jeleztük, hogy a Forgách köz 5-7. szám előtti kerítés festési munkálatait – az időjárás függvényében – elvégezzük. A parkolási rend betartása érdekében pedig felkértük az illetékes XIII. Kerületi Közterület-felügyeletet a fokozott ellenőrzésre.

Lakosunk elégedetten jelzett vissza az alábbiak szerint:

„Szeretném megköszönni, hogy a társasházunk előtt már elvégezték a kerítésfestést!”

 

János vitéz JátékTár és alkotóműhely program

 

A program sikeres volt, melyre az alábbi visszajelzés érkezett a résztvevő iskolától:

„Nagyon köszönjük a mai programot. A gyerekek nagyon élvezték minden pillanatát! Örülök, hogy osztályommal részt vehettünk a programon !

Üdvözlettel:

Hunyadi Mátyás Általános Iskola”

 

Társasházi közgyűlés

 

„Szeretnék köszönetet mondani, hogy tegnap az Önkormányzat képviselője részt vett a Visegrádi utcai társasház lakógyűlésén. Kolléganője hatékony segítségével sikerült elérni a közös költség némi emelését, megszerezni a ház nyitottságát, hogy esetleg kössön biztosítást az épületre, valamint elindítani a villany hálózat felújításával kapcsolatban egy érdemi gondolkodást és ajánlatbekérést.

A következő lakógyűlés, ahol vélhetően ezekről a témákról döntünk, szeptember 15-ig lesz.

Köszönettel és üdvözlettel.”

Jelzéseiket a nap 24 órájában fogadjuk elektronikus felületeinken

 

Bejelentéseiket a nap bármely szakában megtehetik ITT.

Elérhetőségeinken személyesen és telefonon is állunk rendelkezésre munkaidőben.