Ügyfélablak

Október 18-ig jelentkezhetnek az árverésre

Ingatlangazdálkodás

Október 18-ig jelezhetik részvételi szándékukat azok, akik október 25-én részt kívánnak venni a nyilvános online árverésen. Ezúttal 53 önkormányzati tulajdonú lakás és 26 önkormányzati tulajdonú helyiség tulajdonjogának eladására hirdetjük meg az árverést.

Nyilvános online árverést tartunk október 25-én. Ezúttal 53 önkormányzati tulajdonú lakás és 26 önkormányzati tulajdonú helyiség tulajdonjogának eladására hirdetjük meg az árverést.

Az árverésen azok vehetnek részt, akik október 18-ig jelentkeznek és erre a határidőre a licitdíjat is befizetik a részvételi szabályzatban feltüntetett számlaszámra.

 

Az árverés ideje és helye:

 

Árverés időpontja: 2023. október 25. (szerda)  9 órától 10 óráig

Árverés helye: A kiíró által biztosított online árverési felület.

 

Az árverés a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 28/2012. (VII.3.) önkormányzati rendelet előírásain, valamint az önkormányzat hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bizottságának árverés kiírásáról szóló határozatán alapul.

A részvétel feltételeit és részletes szabályait az Árverési Részvételi Szabályzat tartalmazza.  Ezt, a meghirdetett lakások és helyiségek listáját, részleteit, valamint az árverés valamennyi dokumentumát ITT találja.

Fontos változás az árverés meghirdetését követően, hogy az árverési hirdetmény 2. számú melléklete módosul, a 7. sorszámú 1136 Budapest, Hollán Ernő utca 31. szám alatti (25272/18/A/4) helyiség árverésen történő értékesítésére nem kerül sor.

 

Aktuális árverési információinkról honlapunk Árverés oldalán tájékozódhat.

 

További információk a Lakásgazdálkodási csoportnál kérhetők.