Ügyfélablak

Megkezdtük a Radnóti Miklós felújítását

Közterületek, parkolás

Elsőként a Tátra utca és a Pannónia utca közötti szakasz felbontásával kezdődött meg a Radnóti Miklós utca felújítása. A teljes idei évi beruházás keretében a Tátra és a Hegedűs Gyula utca közötti szakasz újul meg két csomóponti kiemeléssel, illetve zöldítéssel együtt. A munka július második felében kezdődött és szeptember végéig tart.

Megkezdődött a Radnóti Miklós utca felújítása, melynek keretében a Tátra utca Hegedűs Gyula utca közötti szakasz újulhat meg.

A beruházás során a meglévő aszfalt kopóréteg profilmarására kerül sor. A kivitelezés keretében új kopóréteget építünk be, helyenként teljes pályaszerkezet-csere lesz, illetve új pályaszerkezetet építünk. Nem marad el a járda felújítása sem.

Elsőként a Tátra utca és a Pannónia utca közötti részen zajlik majd a munka, itt kezdődött meg a bontás is.

 

A közlekedésbiztonságot segíti, hogy két csomópontot kiemelünk: a Pannónia utca és a Hegedűs Gyula utca kereszteződésében egyaránt kiemelésen hajtanak majd át az autósok a beruházás elkészültét követően. Ennek köszönhetően a gyalogosok is biztonságosabban, a kiemelt részen kelhetnek át az úton.

A forgalom elől elzárt területeken összesen öt zöld sziget alakítunk ki, melyeket beton lépcsőelemek és kis kerti kerítések határolnak. A zöld szigetek kiemelt ágyások lesznek.

Ezek a beruházás későbbi szakaszában következnek majd. Július utolsó napjaiban itt tart a munka:

Az útfelújítás terveit korábbi cikkünkben találják.

A munkálatok várhatóan szeptember végére elkészülnek.

 

További felújítások

 

Az útfelújítások folyamatosan haladnak a XIII. kerületben. Július elején megkezdtük a Katona József utca felújításának IV. ütemét. Tavaly nyáron készült el a Katona József utca beruházásának III. üteme, akkor a Hegedűs Gyula utca és a Visegrádi utca közötti szakasz komplex felújítása történt meg. Ilyen volt és ilyen lett a 2023-ban elkészült utcaszakasz.

Tavaly összesen 1540 méter hosszan újítottunk fel utakat a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.