Ügyfélablak

Megkezdődött az AngyalZÖLD 4.0 stratégia társadalmi egyeztetése

AngyalZÖLD 3.0
Közterületek, parkolás

Megújítja átfogó közterületi stratégiáját a XIII. Kerületi Önkormányzat. Várjuk az Önök véleményét is november 3-ig. Az online véleményezés mellett lakossági fórumon is elmondhatják javaslataikat október 28-án 17:00 órakor a Béke téren.

A régi értékek megőrzésével és továbbfejlesztésével, új irányok kijelölésével terveztük meg a következő időszak közterületi fejlesztéseit. Az új stratégia neve AngyalZÖLD 4.0 lesz.

Az AngyalZÖLD néven készült alapdokumentumot még 2008-ban alkotta meg önkormányzatunk. Ezt a zöldhálózat-fejlesztési stratégiát később átfogó közterületi fejlesztési stratégiává alakítottuk, mert hisszük, hogy a közterületeket egységes szemlélet és egységes értékek mentén szükséges fejleszteni. A fő célkitűzés már a kezdetekkor is az élhető kerület kialakítása volt, és ez marad a fő vezérelv továbbra is.

Képeink az elmúlt időszak két jelentős közterületi beruházásának helyszínén, a Thurzó parkban és a Vizafogó parkban készültek.

A 2025. és 2029. közötti időszak fejlesztési elképzeléseit összefoglaló AngyalZÖLD 4.0 program megalkotásakor a legfontosabbnak a lakossági érdekek figyelembe vételét tartjuk. A stratégia fő dokumentuma elkészült, mellyel kapcsolatban várjuk az Önök javaslatát, véleményét.

 

Mondja el Ön is véleményét!

A stratégiát az AngyalZÖLD 4.0 társadalmi véleményeztetésének oldalán érik el, és ezen a felületen keresztül el is küldhetik észrevételeiket, véleményüket.

Az észrevételeket november 3-ig várjuk.

Ezen kívül lakossági fórumon is elmondhatják javaslataikat. Várjuk a személyesen érdeklődőket  október 28-án 17:00 órakor a Béke téren.

A pontos helyszín: a Béke utca felőli oldalon, az Őshajó emlékmű előtti tér.

Az AngyalZÖLD 3.0 stratégiáról itt olvashat részleteket.