Ügyfélablak

Még pár napig pályázhatnak járdatakarító gépek beszerzésére

Közterületek, parkolás
Pályázati hírek

Még néhány napig, szeptember 17-ig nyújthatják be a pályázatokat a társasházak a járdatakarító gépek beszerzési pályázatára. Idén is jelentkezhetnek a lakóközösségek arra az önkormányzati támogatásra, melynek célja a társasházak, lakásszövetkezetek segítése takarítási kötelezettségük ellátásában. Érdemes részt venniük, várjuk a pályázatokat.

Van még pár napjuk arra, hogy benyújtsák a pályázatot azok a társasházak és lakásszövetkezetek, amelyek szeretnének pályázni a járdatakarítógépek vásárlását segítő pályázatra. A XIII. Kerületi Önkormányzat a 2024. évben is meghirdette takarítógépek beszerzésének támogatására pályázatát. A pályázati adatlap kitöltésével szeptember 17-ig nyújthatják be jelentkezésüket az érdeklődők.

Fontos, hogy a társasházak szabadon – azaz gyártmány és típus kötöttsége nélkül – választhatják ki a gépeket, a pályázati kiírásban megadott műszaki követelményeknek megfelelően, figyelembe véve azt a célt, hogy a beszerezni tervezett eszközök alkalmasak legyenek a feladat elvégzésére, az ingatlannal határos közterületi járdák takarítására, tisztán tartására.

A járdatakarítógép pályázat részletes tudnivalóit ITT találják..

Korábbi hírünk a témában ITT olvasható.

 

Határidő:

A pályázat beadásának határideje: 2024.  szeptember 17.

 

A köztisztasággal kapcsolatos feladatokról, tudnivalókról, a feladatmegosztásról ITT nyújtunk átfogó tájékoztatást.