Ügyfélablak

Már lehet szavazni a közösségi költségvetésre

Egyéb

Negyedik alkalommal kínál lehetőséget a XIII. Kerületi Önkormányzat arra, hogy civil fejlesztési javaslatok valóra váljanak a kerületi közösségi költségvetés keretében. Az idei esztendőben a korábbihoz képest emelt összegből, összesen 90 millió forintos költségkerettel valósulhatnak meg fejlesztések a kerületben.

Szavazatukkal Önök is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy elképzeléseik szerint fejlődjön a XIII. kerület. Már lehet szavazni a 2024. évi a közösségi költségvetés keretében meghirdetett projektekre. Önökön is múlik, mi valósul meg a XIII. kerületben.

Ebben az esztendőben is lehetőséget biztosít a XIII. kerületi lakcímmel rendelkező kerületi lakosok szűkebb lakókörnyezetének fejlesztésében való aktív részvételre a XIII. Kerületi Önkormányzat. Választókerületenként 6 millió forinttal, összesen 90 millió forinttal támogatjuk lakossági kezdeményezésű javaslatok megvalósítását.

Érdemes szavazni, mert ezzel Önök is alakíthatják lakókörnyezetüket. A 2023. évi közös költségvetés keretében számos lakosok által kért fejlesztés valósulhatott meg. Az alábbi képek ezek közül csak néhányat mutatnak be:

Szavazás időszaka:

Szavazataikat június 2-ig adhatják le.

 

Szavazás módja:

Szavazni lehet online a közösségi költségvetés kezelőfelületén, ezen kívül személyesen önkormányzati intézményekben is találnak szavazólapot.

A beérkezett javaslatokat itt tekintheti meg az egyes választókerületekre kattintva. 

Egyéb híreinket itt olvashatja.