Ügyfélablak

Kézműves piacra várja a vevőket a Lehel Piac

Lehel Csarnok

Termelői és készítői kézműves piacot tartunk a Lehel Csarnokban júniusban is. Kereskedőinket június 13-15. között a galérián, a mozgólépcsőknél kereshetik.

Újra lesznek szőnyegek – Csaba szőnyegek a Kézműves Napokon

A Csaba szőnyeg márkanév már 70 éve ismert a magyar szőnyegvevők körében. Magas minőségben, természetes alapanyagokból minden szőnyeget egyedileg készítenek. Békés Vármegyei szőnyegszövő üzemükben hagyományos kéziszövő technikával, de modern szövőgépeken készülnek a szőnyegek.  A Csaba manufaktúra szőnyegeket készít mindenkinek. Azoknak is, akiknek „csak egy szőnyeg kell”, és azoknak is, akik az álmaikat szeretnék az otthonuk szívébe szőni.  Sok szép szőnyeggel, rongyszőnyeggel, székpárnával és megrendelhető szezonális kerti bútorokkal (tömör bükkfa vázas pamut ülőfelületű hintanyugágy, lábtartó) érkeznek.

A kerti bútorok megrendelhetők, a helyszínen 1-1 mintadarab látható.

Mr Méz termelő mézek  

Fajtamézek, mézkülönlegességek a Mr. Méz méhészetből. Több mint 20 féle méz. A termékpalettán az akác, a vegyes virág, a hársméz és olyan különlegességek, mint a gyógy, az erdei és az Orvosi Somkóró méz is megtalálható.

Kozma Zoltán mézeskalács készítő népi iparművész

Hagyományos mézes puszedli, mézes figurák, mézes sütemények narancs és szilvalekváros, csokis, kókuszos, diós, mogyorós ízesítésben. Lesznek sós tallérok és sós ropogósok különféle ízesítésben. Mézes lap és BIO mézesek kaphatók.

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt. Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből! Ásványkarkötők hölgyeknek és uraknak. Válasszon Alita valódi ásványokból és féldrágakövekből készített ékszer kínálatából!

Óföldeáki tészta

Egyedülálló tésztaválaszték. A kínálatban megtalálhatók a 4 és a 8 tojásos tészták, a 10 tojásos prémium tészta, a durumtészták és a tésztakülönlegességek. Az egészségtudatos táplálkozást követők számára is van ajánlatunk. Levestészták és köret tészták, valamint a tésztakülönlegességek széles választéka lesz elérhető, mint pl. a: spenótos orsó, a paradicsomos, a szilvás-áfonyás keskenymetélt, a medvehagymás szélesmetélt, a durum cérnametélt, a lasagne. Próbálja ki Ön is a termékeket!

Anyukám kedvence 

Saját márkás kézműves lekvárok, lekvárkülönlegességek és szörpök. A tradicionális ízek mellett olyan lekvárkülönlegességek kaphatók, mint a vaníliás őszibarack,  a csokoládés eper, a gesztenye, a füge, és a díjnyertes karamellás körte lekvár is megtalálható a kínálatban. Szörpök széles választékát hozzák el Önöknek. Fedezze fel standjukon a grill lekvárokat! Gyümölcsvelőt, vagy hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket keres? Az Anyukám kedvence kínálatában megtalálja. Őrségi hidegen sajtolt olajok kaphatók.

Lanora kozmetikumok

Növényi eredetű, prémium minőségű fürdő és testápolási termékek a Lanoratól. A természetes, kézzel öntött és csomagolt natúr szappanok, aromaterápiás és természetes tusfürdők illóolajokat, kiváló minőségű kivonatokat és természetes illatanyagokat tartalmaznak. Találja meg a kínálatban Ön is a bőrtípusának megfelelő szappant! Találja meg a kedvenc illatát!

Lanora termékkínálat: natúr kézműves szappanok, tusfürdők, aromaterápiás tusfürdő, 100% Organikus Ghánai Sheavaj.

Boró Art ékszerek

Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek Boróka. Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk és ékszer kollekciók. Ékesen pompázó kis szériás kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből.

Konyhakész textil

Praktikus és esztétikus konyhai textíliák. Kötények, edényfogók, fedőfogók, sütőkesztyűk, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések, egyéb konyhai textil kiegészítők széles választékával várja Önöknek a Konyhakész textil.

A változtatások jogát fenntartjuk!

A Lehel Csarnokról további információkat talál honlapunkon.