Ügyfélablak

Kézműves piacra várja a vevőket a Lehel Piac

Lehel Csarnok

Termelői és készítői kézműves piacot tartunk a Lehel Csarnokban májusban is. Kereskedőinket május 9-11. között a galérián, a mozgólépcsőknél kereshetik.

Mr Méz termelő mézek  

Fajtamézek, mézkülönlegességek a Mr. Méz méhészetből. Több mint 20 féle méz kapható. A termékpalettán az akác, a vegyes virág, a hársméz és olyan különlegességek, mint a gyógy, az erdei és az Orvosi Somkóró méz is megtalálható.

Kozma Zoltán mézeskalács készítő népi iparművész

Hagyományos mézes puszedli, mézes figurák, mézes sütemények narancs és szilvalekváros, csokis, kókuszos, diós, mogyorós ízesítésben. Mézes lap kapható. A kínálatban a BIO mézesek is megtalálhatók.

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt. Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből. Ásványkarkötők hölgyeknek és uraknak. Válasszon Alita valódi ásványokból és féldrágakövekből készített ékszer kínálatából!

Óföldeáki tészta

Egyedülálló tésztaválaszték. A kínálatban megtalálhatók a 4 és a 8 tojásos tészták, a 10 tojásos prémium tészta, a durumtészták és a tésztakülönlegességek. Az egészségtudatos táplálkozást követők számára is van ajánlatunk. Levestészták és körettészták, valamint a tésztakülönlegességek széles választéka lesz elérhető, mint a spenótos orsó, a paradicsomos, a szilvás-áfonyás keskenymetélt, a medvehagymás szélesmetélt, a durum cérnametélt, a lasagne. Próbálja ki Ön is a termékeket!

Anyukám kedvence 

Saját márkás kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök. A tradicionális ízek mellett olyan lekvár különlegességek, mint a vaníliás őszibarack,  a csokoládés eper, a gesztenye, a füge, és a díjnyertes karamellás körtelekvár is megtalálható a kínálatban. Szörpök széles választékát hozzák el Önöknek. Fedezze fel standjukon a grill lekvárokat!

Gyümölcsvelőt vagy hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket keres? Az Anyukám kedvence kínálatában megtalálja. Őrségi hidegen sajtolt olajok kaphatók.

Lanora kozmetikumok (május 9-én és 10-én, csütörtökön és pénteken)

Növényi eredetű, prémium minőségű fürdő és testápolási termékek a Lanoratól. A természetes, kézzel öntött és csomagolt natúr szappanok, aromaterápiás és természetes tusfürdők illóolajokat, kiváló minőségű kivonatokat és természetes illatanyagokat tartalmaznak. Találja meg a kínálatban Ön is a bőrtípusának megfelelő szappant! Találja meg a kedvenc illatát!

Lanora termékkínálat: natúr kézműves szappanok, tusfürdők, aromaterápiás tusfürdő, 100% Organikus Ghánai Sheavaj.

Boró Art ékszerek (május 9-én és 10-én, csütörtökön és pénteken)

Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek Boróka. Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk és ékszer kollekciók. Ékesen pompázó kis szériás kézműves ékszerek kaphatók a Boró Art műhelyéből.

Konyhakész textil (május 9-én és 10-én, csütörtökön és pénteken)

Praktikus és esztétikus konyhai textíliák. Kötények, edényfogók, fedőfogók, sütőkesztyűk, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések, egyéb konyhai textil kiegészítők széles választékával várja Önöknek a Konyhakész textil.

Regebolt bőrdíszmű (május 9-én és 10-én, csütörtökön és pénteken)

Kézműves bőrövek, bőr divat kiegészítők és ajándéktárgyak a Regebolt kínálatában. Tarsolyok, övek, pénztárcák, ékszerek, dísztárgyak, kulcstartók, használati tárgyak.  Megunta régi bőrövét? Bőrpénztárcát keres? A Regebolt standján a bőrdíszmű termékek széles választéka várja. Bőrövek méretre igazítása a helyszínen.

Barát Sajtműhely (május 9-én és 10-én, csütörtökön és pénteken)

A Barát Sajtműhelyben Tarnamérán, a Heves megyei kisfaluban tehéntejből készülnek a sajtok és a tejtermékek. A családi hagyományokat követve a Sajtműhelyben 2017 óta foglalkoznak sajtkészítéssel. Elsődleges szempont, hogy a sajtműhelyben minőségi termékek készüljenek és kerüljenek a fogyasztók asztalára.

Ízelítő a kínálatból: Különféle ízesítésű natúr és füstölt (gomolya-, parenyica típusú) sajtok, trapista típusú, félkeménysajtok, sajtboxok, joghurtok, desszertek.Sajt tálakat rendelésre készítünk.

Nandala (május 10-én és 11-én, pénteken és szombaton)

Kornélia pontozott technikával készít használati és dísztárgyakat, főként mandala díszítéssel. Alkotásai között találhatók vászonképek, fényképkeretre készült képek, bögrék, kínáló tálak, kulcstartók, mandalakövek, könyvjelzők, üveglencsés és beton alapú ékszerek. Az alkotáson kívül a készítő workshopok megtartásával foglalkozik, ahol az érdeklődőket megtanítja a pontozás alapjaira, hogy utána önállóan is képesek legyenek csodákat alkotni.

Gárdonyi Levendula (május 11-én, szombaton)

A Gárdonyi Levendula 2017-ben indult családi levendulás, ahol nyáron szüretelni, fotózni is lehet. Emellett levendulás termékekkel indultak, és mára már többféle gyógynövényes terméket készítenek. Elsődlegesen engedélyezett kézműves szappan gyártással foglalkoznak. Boltunkhoz csatlakozott néhány helyi kézműves is, így a levendulás témához kapcsolódóan kosaraink, kerámiáink és párnáink is vannak. Kiemelten környezetbarát szemlélettel dolgoznak a kezdettől fogva. Fontosnak tartják, hogy a termékeik használható, és esztétikus, minőségi kézműves termékek legyenek, melyek a mindennapjainkat teszik szebbé.

Gyöne Éva kosárfonó (május 11-én, szombaton)

Éva Erdélyben, Székelyföldön született. Olyan szakmát szeretett volna választani, ami szorosan kapcsolódik a magyar népi hagyományokhoz, így esett a választása a kosárfonásra, mint népi tárgyalkotó kismesterségre. A régmúlt idők mesterségeinek helye van a mindennapjainkban. Azt gondolja Éva, hogy aki kosarat vásárol, az nem csak egy kosarat vesz, de támogat egy ősi szakmát, a vidéki vessző termelőt, és környezettudatos is.

Szójaviaszgyertyák, ásványkarkötők (május 11-én, szombaton)

Mónika szójaviasz vegán gyertyákat készít, amelyek meghitt hangulatot teremtenek az otthonunkban, és egyedi ásvány ékszereket fűz. A szójagyertya előnyei: A szójaviasz természetes, megújuló, növényi alapú anyag, amely alacsonyabb hőmérsékleten ég mint más viaszok, így a szójagyertya akár kétszer hosszabb ideig éghet, ugyanakkor kevesebb korom és füst keletkezik. Szójagyertya vásárlásával környezetbarát terméket vásárolhat.

A változtatások jogát fenntartjuk!

A Lehel Csarnokról további információkat talál honlapunkon.