Ügyfélablak

Kézműves piacra várja a vevőket a Lehel Piac

Lehel Csarnok

Termelői és készítői kézműves piacot tartunk a Lehel Csarnokban júliusban is. Kereskedőinket július 11-12. között a galérián, a mozgólépcsőknél kereshetik.

ReMea szappanok

Ismerje meg a ReMea szappanokat. Tapasztalja meg a saját bőrén, hogy milyen kellemes, ápoló, tápláló és természetes szappanok készülnek a ReMea műhelyében. A szappanok mindamellett, hogy kényeztetik a bőrünket megjelenésükkel és illatukkal is örömet adnak. A szappanok kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak.
Illatuk mindig a 100%-ban természetes illóolajoknak köszönhető, színüket gyógynövények, növényi porok, mica porok, vagy természetes olajok és vajak adják. Válogasson kedvére!

Fannistic Interior & Home Lakberendezés – tervezés, kivitelezés, tanácsadás

Fanni lételeme az esztétikum, Gyermekkora óta elhivatottságot érez a lakberendezés, az otthonteremtés iránt. Kezdetben autodidakta módon igyekezett felvértezni magát a legkorszerűbb ismeretekkel, de rájött, hogy a professzionális munkához ez és a szépérzéke nem elegendő. Újra beült az iskolapadba.
Művészi beállítottságának köszönhetően szüntelenül kreatív gondolatok foglalkoztatják. Nem csupán az aktuális divatirányzatokban, de bármilyen stílusban szívvel-lélekkel alkot, hogy a megrendelők személyisége tükörképe legyen az otthonoknak.
A Kézműves napokra Fanni lakberendezési mintadarabokkal érkezik, így lesz a kínálatban egyebek között falburkoló panel, tükör, kül- és beltéri lámpa. A kínálatban megtalálhatók még a beton ékszerek.

Mr Méz termelő mézek

Fajtamézek, mézkülönlegességek a Mr. Méz méhészetből.
Több mint 20 féle méz. A termékpalettán az akác, a vegyes virág, a hársméz és olyan különlegességek, mint a gyógy, az erdei és az Orvosi Somkóró méz is megtalálható.

Kozma Zoltán mézeskalács készítő népi iparművész

Hagyományos mézes puszedli, mézes figurák, mézes sütemények narancs és szilvalekváros, csokis, kókuszos, diós, mogyorós ízesítésben. Lesznek sós tallérok és sós ropogósok különféle ízesítésben. Mézes lap és BIO mézesek kaphatók.

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt! Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből. Ásványkarkötők hölgyeknek és uraknak. Válasszon Alita valódi ásványokból és féldrágakövekből készített ékszerkínálatából.

Óföldeáki tészta

Egyedülálló tésztaválaszték. A kínálatban megtalálhatók a 4 és a 8 tojásos tészták, a 10 tojásos prémium tészta, a durumtészták és a tésztakülönlegességek. Az egészségtudatos táplálkozást követők számára is van ajánlatunk.
Levestésztákat és körettészták, valamint a tésztakülönlegességek széles választéka lesz elérhető, mint pl. a: spenótos orsó, a paradicsomos, a szilvás-áfonyás keskenymetélt, a medvehagymás szélesmetélt, a durum cérnametélt, a lasagne. Próbálja ki Ön is a termékeket!

Anyukám kedvence 

Saját márkás kézműves lekvárok, lekvárkülönlegességek és szörpök. A tradicionális ízek mellett olyan lekvárkülönlegességek, mint a vaníliás őszibarack,  a csokoládés eper, a gesztenye, a füge, és a díjnyertes karamellás körte lekvár is megtalálható a kínálatban. Szörpök széles választékát hozzák el Önöknek. Fedezze fel standjukon a grill lekvárokat!

Gyümölcsvelőt, vagy hozzáadott cukor nélküli fitt lekvárokat és szörpöket keres? Az Anyukám kedvence kínálatában megtalálja. Őrségi hidegen sajtolt olajok kaphatók.

Boró Art ékszerek

Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek Boróka. Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk és ékszer kollekciók. Ékesen pompázó kisszériás kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből.

A változtatások jogát fenntartjuk!

A Lehel Csarnokról további információkat talál honlapunkon.