Ügyfélablak

Kétirányú forgalmi rend marad a Frangepán közben

AngyalZÖLD 3.0
Közterületek, parkolás

Az Önök megkérdezésével, a lakosság bevonásával készítettük elő a Frangepán köz parkolási rendjének módosítását. Az online társadalmi egyeztetés eredményeképp megtartjuk a kétirányú forgalmi rendet a Frangepán közben, ahol a parkolók teljes egészében az útpályán lesznek.

Február közepén ismerhették meg a Frangepán köz új parkolási rendjének átalakításával kapcsolatos terveinket, melynek részleteit korábbi cikkünkben találják.

A válaszadók többsége az I/a változatot tartotta a parkolási gondok leginkább megfelelő megoldásának, így az Önök véleményét figyelembe véve ezt a megoldást fogjuk kialakítani.

A változás az alábbi lesz:

Megtartjuk a kétirányú forgalmi rendet. A P13-P14 parkolókat a parkolószám maximalizálása érdekében jelöltük ki. A parkolók teljes egészében az útpályán lesznek, mellette az útpályán a kétirányú forgalom nem fér el egyidőben egymás mellett. A parkolókat úgy jelöltük ki, hogy félrehúzódási lehetőségek több helyen is vannak. A tervezett kialakításban 14 parkolóhely alakítható ki.

Köszönjük minden résztvevőnek a szavazatokat és az értékes véleményeket.

A Frangepán közben az új parkolási rend bevezetését a tervek engedélyezését követően, az év második felében tervezzük megvalósítani.