Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett az Országbíró sportudvar

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

Nem tartozik a legnagyobb fejlesztéseink közé, mégis sokak számára segítség az Országbíró sportudvar közvilágításának kiépítése. A fitneszteret is magába foglaló létesítményt ennek köszönhetően már sokkal tovább tudják használni a sportolni vágyók. A beruházás májusban elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

Az Országbíró sportudvar közvilágítási fejlesztése lakossági kérés volt, többen jelezték számunkra, hogy az esti órákban is szívesen használnák a sporteszközöket, ami megvilágított környezetben kényelmesebb és biztonságosabb lenne. Meghallgatva a lakossági igényt a fejlesztést előkészítettük.

Ilyen volt:

A kivitelezés keretében a sportudvarban közvilágítást létesítettünk, melynek eredményességét fényméréssel teszteltük. A beruházás eredményeképp ma már nemcsak az esti órákban könnyítik meg a lámpatestek a sportolást, hanem az őszi-téli időszakban ez már a késő délutáni időszakban is nagy segítségnek bizonyul a fényesebb környezet.

Ilyen lett az Országbíró sportudvar kivilágítva:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.