Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett az Angyalföldi út

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

Az Angyalföldi út felújításával az idei évben összesen 130 méter régi, rossz állapotú út válhatott korszerűvé. A Janicsár és a Dunyov István utca közötti szakaszt érintő kivitelezés keretében nemcsak az útpálya, hanem a keleti oldalon a teljes járdaszakasz is megújulhatott a kapubehajtókkal együtt. A kivitelezés augusztusban elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

Az Angyalföldi út burkolatának felújítása indokolt volt, melynek során a korábbi, rossz állapotú burkolat helyett aszfaltburkolattal burkoltuk le az útpályát. A kivitelezés az Angyalföldi út Dunyov István utca – Janicsár utca közötti szakaszát érintette. Emellett a projekt magába foglalta a régi, rossz állapotú parkolót térkő burkolattal újítottuk meg a merőleges kialakítás változatlanul hagyásával. A munkálatok eredményeképpen minőségi változás következhetett be az erre közlekedők számára.

A területen eredetileg található aszfaltburkolatú út felújítása mellett a járda felújítása is időszerű volt.

Ilyen volt az Angyalföldi út:

A kivitelezés során az útburkolat és a járdaburkolat egymáshoz igazítva, egy beruházás keretében újulhatott meg. A felújítás összesen 130 méter szakaszt érintett.

A felújítás során a szegélyeket elbontottuk és újraépítettük a nyugati oldalon. A meglévő aknákat és víznyelőket a tervezett szinteknek megfelelően szintbe helyeztük.

Az Angyalföldi út érintett szakasza 30-as zónába tartozik, mely a felújítást követően is változatlan maradt.

Az út melletti járdaszakaszokat szürke térkővel burkoltuk az egységes összkép kialakítása érdekében. A járda összesen 304 négyzetméteren újult meg.

A projekt keretében a környező zöldfelületeket humuszoltuk és füvesítettük.

A kivitelezés augusztusban elkészült.

Ilyen lett az Angyalföldi út:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Tavaly összesen 1540 méter hosszan újítottunk fel utakat a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.