Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a ping-pong asztal a Gyermek téren

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

A Gyermek téren ping-pong asztal áll minden környéken élő rendelkezésére, ahol kicsik és nagyok egyaránt szívesen asztaliteniszeznek. A kivitelezés tavaly júniusban elkészült, mely a mozogni, sportolni vágyók számára a tavasz beköszöntével kiváló lehetőséget biztosít. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A jó idő beköszöntével ismét sokan ping-pongozhatnak majd a Gyermek téren, ahol lakossági kérés volt, hogy a alakítsunk ki erre alkalmas helyszínt.  A mozogni vágyó környékbeliek kérésére terveztük be a fejlesztést.

Ilyen volt:

A lakossági kezdeményezésre reagálva két ping-pong asztalt is elhelyeztünk a téren, hogy minél többen élvezhessék az asztaliteniszezést. A ping-pong asztalok a fitnesztér szomszédságában kaptak helyet. Júniusban készült el fejlesztés, aminek köszönhetően kicsik és nagyok egyaránt asztaliteniszezhetnek a Gyermek téren.

Ilyen lett a Gyermek tér:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.