Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Marquez park

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

Újlipótváros egyik Dunához közeli területe újulhatott meg tavaly. A zöldterület nagysága csaknem megkétszereződött, ülőbútorok, csobogó, díszvilágítás teszi szebbé a munkálatok elkészülte óta a Marquez park területét. A kivitelezés szeptemberben elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

Régi adósság volt a terület rendezése a Pozsonyi úti közelében. Az itteni benzinkút jelentős területet foglalt el, a zöldterület állapota is indokolttá tette a környék megújulását.

Ilyen volt:

A kivitelezés keretében az itteni beruházáshoz kötődően teljesen megújult a közterület. Ülőbútorok kerültek a területre, csobogó került ki a szobor mellé és majdnem megkétszereződött a zöldterület. Új kerékpárút áll az erre közlekedők rendelkezésére, amely a Pozsonyi utat köti össze az Újpesti rakparttal. Emellett a közelben szervizpont is létesült, és kerékpártámaszok is segítik a bicikliseket. A terület új funkcióval gyarapodott a kutyaillemhelynek köszönhetően is.

Ilyen lett a Marquez park:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.