Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a kiemelés a Tom Lantos sétánynál

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

Kiemelt átvezetés segíti a biztonságos gyalogosközlekedést a Viza utcán a Tom Lantos sétánynál. A kivitelezés decemberben készült el. Idén is folytatjuk a népszerű Ilyen volt - ilyen lett sorozatunkat. Rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A Viza utcánál rendkívül intenzív a gyalogosforgalom, ennek jelentős része a Vizafogó sétányon található gyermekintézmények miatt jellemzi a környéket. Korábbi lakossági kérés volt, hogy a Viza utcán a Tom Lantos sétány és a Vizafogó sétány találkozásánál  kiemeléssel tegyük biztonságosabbá a közlekedést az erre járók számára.

Ilyen volt:

A kiemelés elkészültét követően az autósok várhatóan lassabban és körültekintőbben közlekednek a Viza utca érintett szakaszán. Ennek köszönhetően javul a gyalogosbiztonság a Tom Lantos sétány és a Vizafogó sétány között gyalogosan közlekedők számára, ami hozzájárul a XIII. Kerületi Önkormányzat kiemelt céljának megvalósításához, a közlekedésbiztonság javításához.

A kivitelezés decemberben elkészült. Ilyen lett a Tom Lantos sétánynál a kiemelés:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.