Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Kárpát utcai déli kertek

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

A Kárpát utcai déli kertek komplex felújítása a közösségi kert szomszédságában valósult meg. Az ülőbútorok telepítésével, tipegővel, térkő burkolatú járdával együtt megvalósuló beruházás helyszíne tavasszal jelentősen kizöldül majd, ugyanis több száz évelő telepítése is a fejlesztés része. A kivitelezés decemberben elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

Rendezett környezetben, új ülőbútorokkal, tipegővel gyarapodott a Kárpát utcai déli kertek területe a nemrég elkészült beruházás eredményeképp. A fejlesztés az idei év egyik kiemelkedő zöldterületi beruházásához, a közösségi kerthez csatlakozik, ugyanis attól közvetlenül délre valósul meg.

Ilyen volt:

A kivitelezés keretében pihenőkert jött létre. A beruházás részeként több mint 400 cserjével és több mint ezer évelővel gazdagodik a terület. Az alábbi képen látható tipegők mellett végig ágyások lesznek árnyéktűrő évelőkkel, amelyeket a magas házak szomszédságában és a fák környezetében a terület tartós díszítése érdekében választottunk.

Ilyen lett a Kárpát utcai déli kertek:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.