Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Jakab József utcai zöldterületi felújítás

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

A Jakab József utca környezetében átfogó parki fejlesztés keretében 4500 négyzetméteres területen valósult meg a beruházás. A fejlesztés keretében talajtakaró, évelő növények és díszfüvek kerültek a területre. A kivitelezés januárban elkészült, melyet a gyep megerősödését követően nyitottunk meg a környéken élők számára. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A Jakab József utcai zöldterület felújításra érett terület volt, melynek átfogó projektjét funkcióbővítéssel együtt terveztük.

Ilyen volt:

Az Árpád hídfő lakótelep érintett része alapvetően megújult a beruházás eredményeképp. A területen a fás szárú növények megőrzésével, évelők kiültetésével szépülhetett meg a 4500 négyzetméter összterületű rész. A parkban 470 négyzetméteren évelő növények ültetése történt meg. Kártyaasztallal gazdagodott a lakótelep környezete, ezen kívül padok szolgálják a pihenést. A régi gyalogos útvonal megőrzése mellett új sétányt építettünk, mely átvezet a megújult zöldterületen.

Ilyen lett a Jakab József utcai park:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.