Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a gyalogátkelő a Rozsnyay utcában

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

Új gyalogátkelőhely létesült a Rozsnyay utcán, ahol elsősorban az Angyalföldi Sportközpontba látogatókat segíti kijelölt átkelő a biztonságos megközelítés érdekében. A kivitelezés szeptemberben készült el. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

Az Angyalföldi Sportközpont előtt a Rozsnyay utca és a Teve utca találkozásánál korábban nem volt zebra, így az erre gyalogosan közlekedők vagy a közeli Göncöl utcai kereszteződésnél kelhettek át felfestett burkolaton a Rozsnyay utca északi oldalára, vagy gyalogátkelő használata nélkül közelíthették meg a létesítményt.

Ilyen volt:

A kivitelezés keretében két ágon létesítettünk gyalogátkelőhelyet, egyet a Teve utca északi végénél, egyet pedig a Rozsnyay utcán áthaladni szándékozók számára. A Teve utcán a járdafülek mellett a jobb beláthatóság érdekében egy-egy parkolóhely helyén zöldterületet létesítettünk. Így a fejlesztés eredményeképpen ma már teljesen biztonságosan közelíthetik meg a gyalogosok az Angyalföldi Sportközpontot, függetlenül attól, hogy a Teve utcán haladva vagy a Göncöl utca irányából érkeznek.

A kivitelezés szeptemberben elkészült. Ilyen lett a Rozsnyay utcai gyalogátkelő:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.