Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a gyalogátkelő a Babér utcánál

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

Új gyalogátkelőhely létesült a Göncöl utcán, ahol a Babér utca és a Radics Béla sétány vonalában segíti kijelölt átkelő a közlekedést. A kivitelezés szeptemberben készült el. Nemég indult Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

Korábban a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásával létesítettünk gyalogátkelőhelyet a Göncöl utcán a Babér utca kereszteződésénél. A Göncöl utca felújításakor azonban a gyalogosközlekedést megkönnyítő gyalogátkelőhely megszűnt, mivel az utca felújítását végző fővárosi cég, a Budapest Közút Zrt. a felújítást követően ezen a helyszínen nem alakított ki gyalogátkelőhelyet.

Ilyen volt:

A XIII. Kerületi Önkormányzat azonban az erre közlekedők segítése érdekében úgy döntött, hogy ismét gyalogátkelőhelyet létesít a Babér utca vonalában. Így a gyalogosok a nyugati oldalról a József Attila tér irányába haladva és a keleti oldalról a Göncöl utcai szakrendelő felé tartva is biztonságosan kelhetnek át a forgalmas Göncöl utcán.

A kivitelezés szeptemberben elkészült. Ilyen lett a Babér utcai gyalogátkelő:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.