Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Frangepán utca

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

A Frangepán utca felújítása tervezetten, az AngyalZÖLD 3.0 Stratégia keretében meghatározott tervek szerint valósult meg a közelmúltban. Az útszakasz 190 méter hosszan újult meg. A kivitelezés novemberben elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A Frangepán utca fejlesztésével újabb rossz állapotú utca újulhatott meg Angyalföldön. A Jász utca – Béke utca közötti szakaszon a felújítás azért vált szükségessé, mert az utca az erre haladó jelentős forgalom miatt kiemelt terheltségű. Az út felújítását szerepeltettük az AngyalZÖLD 3.0 stratégiában, ennek alapján – a megszokott rend szerint az útfelújításokat megelőző műszaki ellenőrzéseket követően – terveztük meg.

A kivitelezést megelőzően felülvizsgáltuk a parkolósávok kialakítását és a határoló járdák állapotát. A felújítás során az útpálya marását és aszfaltozását, valamint a járdák lokális javítását végeztük el.

A kivitelezés novemberben elkészült. Ilyen lett a Frangepán utca:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Tavaly összesen 1540 méter hosszan újítottunk fel utakat a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.