Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a fedett biciklitároló a Tutaj utcában

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

A Pannónia Általános Iskola előtti szervizpont átadásával együtt fedett kerékpártároló is került a Tutaj utcába. A kivitelezés decemberben elkészült. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

A Tutaj utca Hegedűs Gyula utca és Pannónia utca közötti szakaszán kerékpártámaszok álltak az iskolába járók rendelkezésére. A tapasztalatok szerint sokan és szívesen használták az itteni eszközöket. Ugyanakkor egyértelmű igény volt arra, hogy a járműveket védettebben, fedett módon, rendezetten tudják használni a lakosok. Erre a lakossági igényre ad választ a decemberben elkészült önkormányzati beruházás.

Ilyen volt:

A Pannónia Általános Iskola előtt nemcsak kerékpáros szervizpont üzemel mostantól, hanem emellett e kerékpárosok segítésére járműveik védett tárolására alkalmas berendezést is kihelyeztünk. A kétkerekűket így már fedett területen helyezhetik el a közlekedők. Az itteni kerékpáros szervizpont pedig már a harmadik a kerületben:

A kivitelezés decemberben elkészült. Ilyen lett a Tutaj utcai kerékpáros állomás:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Tavaly összesen 1540 méter hosszan újítottunk fel utakat a XIII. Kerületi Önkormányzat beruházásában.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.