Ügyfélablak

Ilyen volt – ilyen lett a Buckás játszótér

AngyalZÖLD 3.0
Ilyen volt - ilyen lett
Közterületek, parkolás

A Buckás játszótér teljes területén cseréltük a burkolatot Vizafogó egyik legnagyobb kihasználtságú játszóterén, ahol a fejlesztés eredményeképp új és korszerű lett a játszótér felülete. A kivitelezés még tavaly nyáron elkészült, mely a gyerekek számára azóta is a nyugodt játék helyszínét tudja biztosítani. Ilyen volt - ilyen lett rovatunkban elkészült beruházásokat, felújításokat, átalakításokat mutatunk be Önöknek. Megtekinthetik, milyen volt aktuális témánk régen, és milyen lett az elkészülést követően.

Nagy örömmel használták nap mint nap a gyerekek a Buckás játszóteret a Vizafogó lakótelepen, ezért a nagy forgalom eredményeképpen a burkolaton is az idő elteltével láthatóvá váltak sérülések. Az intenzív használat előbb-utóbb meglátszott a felületen. Emiatt és a lakossági kéréseket figyelembe véve kerülhetett sor a felújításra.

Ilyen volt:

A kivitelezés keretében a burkolat cseréje történt meg annak érdekében, hogy a gyerekek korszerű, új burkolatú játszótéren tölthessék szabadidejüket. A Buckás játszótér burkolatának megújítása sokak számára fontos fejlesztés volt, amire azért volt szükség, mert az idő és a használat intenzitása okán keletkeztek sérülések.  A burkolatot összesen 535 négyzetméteren cseréltük ki. Már tavaly nyáron elkészült a projekt, aminek köszönhetően a gyerekek nemcsak szép és korszerű, de biztonságos környezetben is játszhatnak nap mint nap.

Ilyen lett a Buckás játszótér:

A XIII. Kerületi Önkormányzat AngyalZÖLD 3.0 stratégiájáról ITT olvashat további részleteket.

Amennyiben észrevétele, kérdése van, itt megteheti.